Android Jelly Bean za Samsung Galaxy S III, Galaxy Note 10.1 i Galaxy Note, kuca na vrata

Fotografija članka: Android Jelly Bean za Samsung Galaxy S III, Galaxy Note 10.1 i Galaxy Note, kuca na vrata

Samsung je potvrdio na jučerašnjem predstavljanju novitete da ” uskoro” (taman riječ za špekulacije) stiže Android Jelly Bean, najnovija verzija Googleovog popularnog operativnog sustava za smartphone Samsung Galaxy S III i Galaxy Note 10,1 i Galaxy Note.

Oglas

Svi navedeni uređaji rade trenutno na Android Ice Cream Sandwich inačici androida. Da vas samo podsjetimo, službena inačica JB za Samsung Galaxy S3 je procurila online početkom kolovoza. Od tog vremena bilo je mnogo nagađanja kada Samsung će zapravo početi puštati ovo ažuriranje.


Ekipa stranice GSMArena su instalirali na Samsung Galaxy S3 ROM Android 4,1 Jelly Bean, koji je “procurio” u javnost, i objavili su na YouTubeu video o tome.  U njemu je vidljivo da firmware još nije konačan, postoje greške u radu, posebno s WiFi povezivanjem. Sustav zaslonske obavijesti je pojačan s mnogim novim detaljima i, zahvaljujući optimizacijama u grafičkom sučelju, sada su prijelazi između zaslona više fluidniji nego u sadašnjom ROM inačici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.