Android 8.1 Oreo Sale – akcijska prodaja TV Box uređaja na Geekbuyingu

Fotografija članka: Android 8.1 Oreo Sale – akcijska prodaja TV Box uređaja na Geekbuyingu

Svima je zajednički što imaju ovi novi Android TV Box uređaji je isto tako novi operativni sustav, Android 8.1 Oreo. Sve ih možete pronaći po sniženoj cijeni na posebnoj promotivnoj stranici na Geekbuyingu.

Oglas

Android TV Box uređaji postali su u posljednje vrijeme vrlo popularni, a razlog je jednostavan – s jedne strane vam nude vrlo moćne karakteristike, a s druge strane možete ih kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Ovi uređaji će u trenu vaš TV prijemnik, monitor ili projektor pretvoriti u pametni uređaj preko kojeg možete surfati Internetom, družiti se na društvenim mrežama, gledati filmove ili igrati video igre. Na posebno pripremljenoj pronaći ćete pregršt uređaja koji se razlikuju po cijeni i mogućnostima.

Ono što je svima zajedničko je što podržavaju novi Android 8.1 Oreo operativni sustav. Na samom vrhu promotivne stranice pronaći ćete kuponske kodove koje možete odmah iskoristiti. Posebno je istaknut A5X+ TV Box uređaj koji radi na Rockchipu, uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, a posebno je povoljne cijene. Nešto ispod imate i neke zgodne kombinacije

Svakako ih pregledajte, sve su na istoj .

Slijedeći vrlo popularan model koji je u ponudi je MX10, također radi na novom OS-u i Rockchipovom RK3328 procesoru, a djeluje nam vrlo moćno s 4 GB DDR4 RAM-a i 32 GB eMMC 5.0 memorije. Naravno, podržava i Kodi 18.0, kao i H.265 HEVC kodiranje. Usudili bi se reći kako je cijena još privlačnija.

Malo ispod ćete pronaći još neke zgodne kombinacije MX10 Android TV Box uređaja, bez obzira odaberete li kinesko ili EU skladište.

I slijedeći A5X Max uređaj je vrlo zanimljiv. Sličnih je karakteristika – Rockchip RK3328, 4GB/16GB, a podržava i Bluetooth 4.0, kao i USB 3.0 ulaze. I ovaj uređaj dolazi u nekoliko različitih inačica tako da možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara.

I posljednja rubrika donosi još nekoliko vrlo popularnih modela kao što su Xioami Mi Box 4K (Official International Version), kao i nekoliko Mecool M8S Pro modela. Čak smo i mi jedan naručili (onaj najjači) i već ga testiramo, recenzija slijedi za nekoliko dana, no već sada vidimo kako je vrlo moćan i naravno cjenovno povoljan.

Sve ove Android TV Box uređaje možete pronaći na istoj Android 8.1 Oreo Sale promotivnoj stranici na i svakako pregledajte ponudu, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.