Android 6.0 Marshmallow nadogradnja na Sony Xperije stiže 7. ožujka

Fotografija članka: Android 6.0 Marshmallow nadogradnja na Sony Xperije stiže 7. ožujka

Informacija se odnosi na sve Xperia uređaje, kako pametne telefone tako i tablete. Ako ste vlasnik nekog od brojnih Sony Xperia uređaja, u ožujku očekuje vas Android 6.0 Marshmallow nadogradnja.

Oglas

Kako ne bi bilo greške, datum 7. ožujka se odnosi na područje Ujedinjenog Kraljevstva, a s obzirom da su oni u Europi za očekivati je kako će i ostatak te iste Europe vrlo brzo dobiti nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow. Sigurno vas zanima i za koje uređaje.

Ono što smo uspjeli saznati je kako će prvog dana nadogradnju dobiti oni najjači modeli kao što su Xperia Z5 serija pametnih telefona, Xperia Z4 tablet i Xperia Z3+. Više detalja možete vidjeti i u Twitter blogu niže.

Iako je informacija došla iz Sony Xperia UK , ono što je kod ove informacije zanimljivo je kako to još uvijek nije službeno potvrđeno. Vlasnicima Sony Xperia uređaja preporučujemo neka budu strpljivi – kada dođe, dođe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.