Android 4.4 KitKat za LG Optimus G stiže ovaj mjesec ?

Fotografija članka: Android 4.4 KitKat za LG Optimus G stiže ovaj mjesec ?

Moramo priznati da nas je iznenadila informacija objavljena na francuskim portalima za ovomjesečnu nadogradnju na Android 4.4 KitKat za smartphone s obzirom na ne baš sjajnu reputaciju koju ima LG sa svojim nadogradnjama. No budući da je borba za kupce i osvajanje tržišta žestoka i poslovne politike u kompanijama se mijenjaju.

Oglas

 

Dakle, na upite korisnika hoće li stići nadogradnja sustava Android 4.4 KitKat za njihove modele, Francuska podružnica LG-ja je na svojoj Facebook stranici objavila da najnovija inačica Googleovog mobilnog operativnog sustava dolazi na modele smartphonea do kraja listopada.

Eto,  pokaže li se da je informacija o nadogradnji  na Android 4.4., popularno zvanoj inačici  KitKat točna, veselju vlasnika modela neće biti kraja,  ali nije li  ništa manja neće biti niti ljutnja.  Mi bi nadodali, pristigne li navedena nadogradnja za Optimus G sigurno dolazi i za .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.