Android 4.4 Kitkat video – započnite dan s… malo slatke čarolije?

Fotografija članka: Android 4.4 Kitkat video – započnite dan s… malo slatke čarolije?

Zašto ne bismo dan na našem i vašem portalu započeli sa slasnom čokoladom. Ne, ovo nije nikakva reklama, ovo je novi Android 4.4 Kitkat video.

Oglas

U novom simpatičnom poluminutnom Android 4.4 Kitkat video priloguvidjet ćete dva Android lika, slasnu čokoladu (a koja to nije?) i ponešto čarolije. Kada smo gledali video, nismo niti u jednom trenutku očekivali da će se dogoditi… to. Mislili smo kako se radi o novoj reklami za Android. U neku ruku ovo i je reklama – i za Android i za KitKat. Spojili su dva svijeta u jedan i mislimo kako su napravili dobar posao.

Ovaj se Android 4.4 Kitkat video pojavio sinoć na službenom KitKat YouTube kanalu, a u 27 sekundi, koliko točno traje, vjerujemo da ćete se i nasmijati. Zar nije smijeh i čokolada odličan način da započnete novi radni dan?

Android 4.4 Kitkat video - započnite dan s... malo čarolije?

Nećemo vam otkriti sve što ćete vidjeti kako vam ne bi pokvarili gledanje, ali ćemo reći kako su u glavnim ulagama dva BugDroid robota, od kojih je jedan čarobnjak… koji će napraviti čudo… ne, ne, previše smo pričali, pogledajte Android 4.4 Kitkat sami.

Ono što ćemo vas mi podsjetiti je kako će jedan od prvih uređaja koji će imati novi Android 4.4 KitKat OS biti Nexus 10, o čemu smo ranije pisali, što možete pročitati .

Čokoladu volite, zar ne? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.