Android 4.4.1 nadogradnja za Nexus 4 i Nexus 7, donosi neke novitete

Fotografija članka: Android 4.4.1 nadogradnja za Nexus 4 i Nexus 7, donosi neke novitete

Ako ste očekivali kako će se popraviti situacija s kamerom, na što su se neki žalili, ništa od toga. Ipak, Android 4.4.1 nadogradnja donosi brojne dodatke.

Oglas

Po nama bi bilo logično da Android 4.4.1 nadogradnja bude dostupna i za Nexus 5, no čini se kako trenutno prioritet imaju stariji Nexus 4 smartfon i noviji Nexus 7 2013 tablet, i to za sada samo LTE model. Nadogradnja bi trebala donijeti bolji rad u operativnom sustavu.

Osim Nexusa 5 koji neće za sada dobiti Android 4.4.1 nadogradnju, kratkih su rukava ostali i Nexus 7 2013 s Wi-Fi vezom (bez LTE), te Nexus 10. Skloni smo vjerovati kako postoje neki bugovi koje u Googleu ispravljaju, a vezano uz Wi-Fi.

No, ono što su neki očekivali a to je bolji rad kamere, čini se da to ne dolazi s ovom nadogradnjom. Konkretno, to se odnosi na snimanje HDR fotografija, ima nekih nedostataka koje bi se moglo popraviti. Ako ste vlasnik Nexusa 4 ili Nexusa 7 2013 tada znate o čemu govorimo.

Android 4.4.1 nadogradnja za ostale uređaje? Strpite se do početka 2014. godine. Primjerice, Galaxy modeli će Android 4.4.1 nadogradnju dobiti u Q1 2014…

Android 4.4.1 nadogradnja

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.