Android 4.3 Jelly Bean: što nam novo donosi?

Fotografija članka: Android 4.3 Jelly Bean: što nam novo donosi?

Android sustav inačice 4.3  Jelly Bean,je danas od strane Googla,   nije iznenađenje.  Pitate li se što nam novo donosi u Android 4.3 inačici, možemo samo reći da nema impresivnih značajki, a promijene su izvedene prvenstveno za poboljšanje korisničkog iskustva u odnosu na verziju 4.2

Oglas

 

Multi-korisnička podrška uvedena u Android 4.2, sada je dobila u Android 4.3 Jelly Bean, mogućnost dodatne prilagodbe profila. Tako administrativni profil dozvoljava, primjerice, da odaberete koji sadržaj i aplikacije se mogu koristiti od strane drugih korisnika. Hangouts sada službeno zamjenjuje Google Talk, i dostupan je out-of-the-box.

Google Drive , Chrome i Mape su također ažurirani. Dobili smo  u Androidu 4.3 Jelly Bean, povijest obavijesti, dok third-party aplikacije imaju pristup obavijestima koje će omogućiti sinkronizaciju obavijesti putem više uređaja. Wi-Fi može odrediti položaj uređaja, čak i kada je isključena podatkovna veza.

Ostale promjene Android 4.3 Jelly Bean, odnose se na načine šifriranja i kod. OpenGL ES 3.0 donosi poboljšanja u 3D grafici, i veću brzinu obrade. Sada postoji podrška za Bluetooth 4.0 povezivost s niskom potrošnjom energije i Bluetooth AVRCP 1.3, može prenijeti metapodatake o trenutačnoj pjesmi koju se reproducira na bežične zvučnike.

Android 4.3 Jelly Bean inačica sustava,  od danas bi trebala početi se distribuirati za    Nexus uređaje, uključujući i , 10.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.