Android 4.1 za HTC One X napokon u zraku a slijetanje ovisi o CID-u (ID broju korisnika)

Fotografija članka: Android 4.1 za HTC One X napokon u zraku a  slijetanje ovisi o CID-u (ID broju korisnika)

HTC je počeo puštati Android 4.1 nadogradnju za HTC One X korisnike diljem svijeta.  Ali izgleda da nadogradnja  nije vezana striktno za regiju, već za CID (ID korisnika), bez obzira na njegovu lokaciju.

Oglas

Ako već niste dobili OTA obavijest o ažuriranju, možete pokušati ručno provjeriti tako da odete na Postavke> O> Ažuriranja softvera> Provjerite sada.  Nadogradnja 4.1 za HTC One X , uključuje HTC Sense UI 4 +, i dolazi u dva odvojena dijela. Prva datoteka je oko 1.5 MB veličine, dok je Jelly Bean oko 360 MB.

Sense 4 + pruža Sony PlayStation certifikat, plava boja tema zamijenjena je zelenom, 3D animaciju kad orijentacija između tabova u aplikacijama sada su izbrisane, moguće je dodati HD slike u kontakte i mogućnost za uključivanje / onemogućavanje Beats Audio u glavnoj stranici s postavkama. Galerija aplikaciju omogućuje korisnicima vidjeti za pohranjene slike lokaciju.

Korisnici koji su već dobili Jelly Bean ažuriranje , proveli su neka mjerila i rezultati su prilično zapanjujući. To pokazuje koliko operativni sustav može pomoći hardveru. Pogledajte ispod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naše mišljenje o rezultatima mjerenja ove vrste, znate. No, uzmemo li sve s rezervom, HTC One X je ipak brži nakon ažuriranja. Koliko je zapravo brži, osjetiti će te uskoro koristeći vaš uređaj iz dana u dan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.