Android 3.0 Honeycomb – službeno predstavljanje 2.2.2011.

Fotografija članka: Android 3.0 Honeycomb – službeno predstavljanje  2.2.2011.

Međutim, to ne umanjuje znatiželju širom svijeta oko pitanja da li android 3.0  može biti instaliran na smartphone ili ne? Uz SDK emulator site Engadget je napisao da  ima tu sposobnost.  Ostaje nam da mu vjerujemo.

 

Matias Duarte, bivši webOS arhitekt u svom zadnjem intervjuu je rekao da će ići dalje od samih tableta. Pravi cilj OSa je bilo  ukloniti ovisnost o hardverskim kontrolama i dizajnirati ga tako  da može izgledati više kao prijenosno računalo.  Bez  obzira na sve, najvažnija je stvar da je OS fleksibilan. " Na temelju svega što je do sada otkriveno, Saće vjerojatno će imati posebno sučelje za svaku proizvodnu liniju: posebno za  za tablet računala i smartphone. Odlična strategija Googlea. 

U srijedu, 2. veljače, Google planira održati manifestaciju kojom će biti predstavljena sljedeća verzija operacijskog sustava Android (Saće) Honeycomb. Moguće je pratiti događanja online na stranici.

Neke osnovne prednosti Android 3.0 Honeycomb operativnog sustava možete pogledati u video prilozima u nastavku:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.