Analiza ankete: koliko surfaju Hrvati?

Racunalo.com foto

Iz svog iskustva, s obzirom da sam na poslu cijelo radno vrijeme vezan uz Internet, to bi bila neka normalna situacija. No, ako ste poslom potpuno u drugoj sferi (npr. građevina, rad na terenu i slično) te nemate pristup Internetu, ili ga imate povremeno, tada možemo reći kako provodimo prilično puno vremena na Internetu.
Analizirajmo anketu. Kao što i sami vidite, nešto manje od trećine ispitanika na webu je do dva sata, a četvrtina gotovo četiri sata. Ako malo bolje pogledate tabelu, vidjet ćete da onih ‘uporni’ koji provode više od osam sati na webu ima 17,8%, odnosno gotovo svaki peti ispitanik doslovno ‘visi’ na webu.U današnje vrijeme to je i razumljivo s obzirom na razvoj broadband veza i brzog Interneta koji omogućuje stalnu prisutnost bez vremenskog ograničenja, jer se naplaćuje samo promet. Naravno, pri tome mislimo na pristup Internetu kao što je npr. ADSL, kablovski ili satelitski Internet.
Samo 10,1% ispitanika na webu provede manje od sat vremena. Vjerojatno se radi o onima koji pogledaju što im je na emailu, pročitaju novine online i informiraju se o osnovnim stvarima.
U svakom slučaju, anketa je zanimljiva i puno nam toga govori. I slijedeća je prilično zanimljiva i vrlo jednostavna. Interesira nas da imate prijenosno računalo, biste li ga ponijeli na ljetovanje. U stvari, interesira nas jeste li radoholičari ili godišnji odmor zaista smatrate – odmorom.
Unaprijed hvala svima koji ispunite anketu…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.