Američki Tellabs izabrao hrvatski MICRO-LINK za partnere

Fotografija članka: Američki Tellabs izabrao hrvatski MICRO-LINK za partnere

MICRO-LINK je ICT tvrtka koja se bavi sistem integracijom u području komunikacija, s iskustvom od uskoro 20 godina uspješnog poslovanja. Za MICRO-LINK, koji je fokusiran na pružanje cjelovitih komunikacijskih rješenja, ovo strateško partnerstvo će omogućiti proširenje kompetencija i portfelja komunikacijskih rješenja na proizvode i usluge iz područja višeuslužnih transportnih sustava, optičkih transportnih sustava, Metro Ethernet switching sustava, te višeuslužnih router sustava.

Tellabs rješenja osiguravaju uspjeh korisnicima putem inovacije – i to je razlog zbog kojeg je čak 43 od 50 globalnih pružatelja telekomunikacijskih usluga odabralo upravo Tellabs za svoja mobilna, optička i poslovna rješenja i usluge. Više od polovice mobilnih poziva u svijetu se ostvaruje preko mreža Tellabs korisnika. Tellabs pruža podršku svojim korisnicima putem naprednih istraživačkih i razvojnih centara, prodajnim i servisnim uredima te strateškim partnerima poput MICRO-LINK-a koji se nalaze diljem svijeta.

Tellabs je prepoznao MICRO-LINK kao svog idealnog partnera, uzimajući u obzir kompetencije, iskustvo i vodeću poziciju na regionalnom tržištu komunikacijskih sustava, te orijentaciju prema inovativnim i naprednim tehnološkim rješenjima.  Partnerski ugovor potpisan je tijekom ožujka, a trenutno se intenzivno radi na potrebnoj edukaciji i osposobljavanju MICRO-LINK inženjera i prodajnih managera za Tellabs proizvode i pružanje profesionalnih usluga. Predstavnici MICRO-LINK-a nedavno su sudjelovali na globalnoj partnerskoj konferenciji, gdje su primili i službenu dobrodošlicu u svjetsku obitelj Tellabs partnera.

U skladu s motom „MICRO-LINK – naj link u vašim komunikacijama“, MICRO-LINK konstantno radi na proširenju i unapređenju svoje ponude kako bi korisnicima mogao ponuditi optimalan izbor komunikacijskih rješenja koja inkorporiraju najnovije tehnologije.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.