AMD: novi procesor bit će Intel Atom rasturač!

Fotografija članka: AMD: novi procesor bit će Intel Atom rasturač!

AMD: novi procesor bit će Intel Atom rasturač!

Predstavljanjem Atom procesora, Intel je zadovoljno trljao ruke jer je narod masovno počeo kupovati prijenosna računala s manjim i znatno efikasnijim procesorom. U Intelu su bili zadovoljni novom monopolističkom ulogom jer konkurencija nije imala odgovora. No, čini se kako to neće dugo trajati. Za to će se pobrinuti AMD koji je uvijek bio nekako u sjeni Intela. Meč između dva rivala tek počinje.

Neslužbena izvješća govore kako AMD ima odgovor za Atom procesor, odnosno već ga neslužbeno zovu "Intel Atom smasher". Tehničke karakteristike procesora još nisu dostupne, ali uvjereni smo kako će biti nešto bolje od Intelovog 1.6GHz Atom procesora uz povoljniju cijenu.

Iako je pred AMD-om je veliki posao i brdo razgovora s vodećim svjetskim proizvođačima procesora, vjerujemo da ćemo vrlo brzo u rukama imati prve primjerke prijenosnih računala s AMD-ovim novim procesorom.

AMD: novi procesor bit će Intel Atom rasturač!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.