Amazon smartfon – kako će izgledati, ili je to samo još jedna bajka?

Fotografija članka: Amazon smartfon – kako će izgledati, ili je to samo još jedna bajka?

O pametnom telefonu koji bi trebao proizvesti veliki Amazon, o tome se već raspreda mjesecima, pa čak i godinama. Za sada još ništa. Ili nije tako?

Oglas

Posljednje informacije koje su nam dostupne govore kako to više nije upitno, Amazon će vrlo vjerojatno u bliskoj budućnosti predstaviti svoj smartfon uređaj. Ono što je veći misterij je kako će on zapravo izgledati, koje će karakteristike imati, hoće li biti pretrpan Amazonovim reklamama?

Naravno, o tome za sada još nema konkretnih informacija, tako da smo još uvijek na nivou nagađanja. No, navodno bi trebao izgledati kao što možete vidjeti na slikama. Po tome možemo zaključiti kako izgledom najviše nalikuje na iPhone, iako je gotovo sigurno kako će raditi na Android operativnom sustavu.

Amazon smartfon

O samim tehničkim karakteristikama Amazon smartfona je teško govoriti, ali najjače su one glasine koje govore kako će imati 4,7 inčni IPS ekran HD rezolucije od 720p, 4- jezgreni Qualcomm Snapdragon procesor, 2GB RAM-a, te potpuno drugačiju inačicu Android operativnog sustava u potpunosti prilagođenu Amazonovim potrebama (priča se i o 3D sučelju). Da, ako ste pomislili na nešto kao Amazon Kindle Fire tableti, onda ste vjerojatno u pravu.

Prema ovim nagađanjima očekujemo kako će novi Amazon smartfon biti cjenovno povoljan i pristupačan velikom broju kupaca. Nekako smo skloni vjerovati kako bi svjetlo dana mogao ugledati negdje krajem ove godine…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.