Amazon Kindle Fire HDX 8.9, novi tablet sa Snapdragon 805 procesorom?

Fotografija članka: Amazon Kindle Fire HDX 8.9, novi tablet sa Snapdragon 805 procesorom?

Hoće li zaista novi Amazon Kindle Fire HDX 8.9 biti prvi tablet u svijetu koji radi na novo Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 805 procesoru? Sve je moguće.

Oglas

Informacija dolazi iz AnTuTu benchmark teta, gdje se navodno pojavio novi Amazon Kindle Fire HDX 8.9 tablet, a iz slike niže lako se može pročitati kako zaista radi na novom Snapdragon 805 procesoru na 2,5 GHz. Ovaj procesor se već obilato koristi u smartfonima raznih kompanija ( , , , , , ), no ovo bi bio prvi tablet koji ima ovaj hvaljeni i brzi procesor.

Osim što bi novi Amazon Kindle Fire HDX 8.9 tablet trebao dobiti isto tako novi procesor (originalni je imao Snapdragon 800), sve ostalo je praktički isto – ekran je 8,9 inča i visoke rezolucije od 2560 x 1600 točaka, ima 2 GB RAM-a, te dvije kamere od 1 MP i 8 MP. Novost je i novi operativni sustav, navodno se radi o potpuno novom Android 4.4.4 KitKat OS-u.

To je sve što je za sada “procurilo”, no vrlo je upitno je li to točno. Moguće je kako će novi Amazon Kindle Fire HDX 8.9 tablet imati i 3 GB RAM-a, te veću bateriju, što bi bilo dobro. No, sve u svoje vrijeme.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.