Amazon Kindle Fire 2 tablet – novi modeli od 8GB i 16GB u prodaji od 6. rujna?

Fotografija članka: Amazon Kindle Fire 2 tablet – novi modeli od 8GB i 16GB u prodaji od 6. rujna?

Nema vremena za čekanje, rat tableta već je o davno počeo! Googleov Nexus 7 se odlično prodaje, a očekujemo izlaske iPada Mini i ovog – Amazon Kindle Fire 2.

Oglas

Premijera uređaja s konferencijama za novinare bit će održana 6. rujna u Santa Monici u Kaliforniji, kada bi i službeno trebala započeti prodaja (iako to još nije potvrđeno) novog Kindle Fire tableta druge generacije. Već smo ranije najavljivali kako ima 7 inčni ekran rezolucije 1280×800 točaka, kameru, fizičku tipku za glasnoću zvuka, a najvjerojatnije će doći u dvije inačice – s 8GB i 16GB prostora za pohranu podataka.

Do sada smo mogli čuti samo glasine o ovom tabletu, no čini se kako je čekanju uskoro došao kraj. Iz Amazona javljaju kako će tržištu svoj novi tablet ponuditi i po atraktivnim cijenama. Model s 8GB prodavat će se za 199$, onaj s 16GB koštat će 249$, a trenutno aktualni Kindle Fire prve generacije imat će novu cijenu od 149$.

Zanimljive su i glasine kako Amazon planira napraviti i 10 inčni tablet kako bi konkurirao “normalnom” iPadu, no tu informaciju uzmite s velikom rezervom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.