Amazon Fire smartfon s 3D magijom – uspjeli su gdje drugi nisu?

Fotografija članka: Amazon Fire smartfon s 3D magijom – uspjeli su gdje drugi nisu?

Na video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku prikazano je (ili nije?) kako funkcionira nova 3D tehnologija na novom Amazon Fire smartfon uređaju.

Oglas

Dakle, čisto da razjasnimo. Praktički je sigurno kako će Amazon vrlo skoro izbaciti svoj novi smartfon. Ono što se još ne zna je kako će se točno zvati, no opet smo sigurni kako će naziv biti vrlo jednostavan – Amazon Fire, Kindle Fire Smartphone ili tako nešto. No, ono što je očaralo ekipu na video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku su 3D efekti povezani s vašim pokretima i gestama.

Amazon Fire smartfon s 3D magijom

Je li ovo marketinški trik ili su zaista u Amazonu uspjeli napraviti nešto što nije uspio primjerice HTC EVO 3D ili LG-jevi 3D smartfoni? Teško je reći, osim da su ljudi na videu – nasmijani. Navodno će Amazon Fire smartfon imati četiri infracrvene kamere koje prate pokrete vaših očiju, glave i ruku, tako da će se 3D efekti prilagođavati vašim pokretima. Ili drugim riječima – predviđat će ono što vi možda želite vidjeti?

Tehnologija koju će koristiti novi Amazon Fire smartfon slična je onoj kou koristi Nintendo 3DS džepna igraća konzola.

Sami pogledajte video i zaključite nešto… ako možete… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.