Amaze – potpuno besplatan GPS za sve vrste mobitela

Fotografija članka: Amaze – potpuno besplatan GPS za sve vrste mobitela

Amaze GPS su setovi besplatnih 2D karata temeljenih za mobilne uređaje koji podržavaju JAVA funkciju.  Amaze GPS nudi visoku kvalitetu karata koje obuhvaćaju  Europu – Hrvatska uključena, dijelove Azije i Afrike, Sjevernu Amerike i Australiju. Karte možete rotirati i pregledavati u različitim kutovima.

 Značajke i neki  alati:
– Satelitske fotografije:  Zavirite u gradove i mjesta s iznenađujuće visoko kvalitetnim satelitskim slikama. 
– Ažuriranje vremenske prognoze: GPS donosi vremensku prognozu svakog mjesta koje posjećujete. Također omogućuje petodnevnu vremensku prognozu tako da znate da li sa sobom ponijeti sunčane naočale ili kišobran ili oboje. 
– Glasovno navođenje: Uz ovu mogućnost ne morate se zaustavi svaki put kad trebate upute za nastavak bilo da ste u pješačkoj ili u auto navigaciji jer tu je glasovno navođenje. Glasovne upute dolazi u različitim jezicima, uključujući engleski, njemački i francuski jezik. Svi su oni preuzeti iz službenih stranica.
– Tekstualne i vizualne upute: Ne samo da vam je dostupan glasovni vodič tu je i vizualni vodič vaše rute. To je izvrsna opcija za one koji nemaju flat rate pretplatu podataka. Upute za ulice i smjerove su također dostupne u tekstualnom obliku koje možete spremiti i pogled slijedeći puta kada vam opet zatreba.

– Adresar: amaze GPS daje vam točno mjesto i adresa objekta koje tražite gdje god postoji dostupna funkcija Žutih stranica. 
– Pretraživanje pomoću ključne riječi: Ne morate gubiti svoje vrijeme i pregledavati sve stranice u katalog, sve što je potrebno je ključna riječ.
– Spremanje i organizacija pretrage: Ne morate tražiti adresu ili kartu svaki put kad ju trebate. Sve što je potrebno učiniti je spremiti u svoj telefon.

Ovo su samo neke značajke koje možete dobiti od Amaze GPS.  Ako želite više alata poput pronalaženja najbržeg puta kad god su dostupne dvije rute, nema problema. Svi alati su potpuno besplatni, nema skrivenih troškova i buduća plaćanja.

Preuzimanje GPS aplikacije i informacije o mobilnim telefonima koji su podržani možete dobiti .

Pogledajte Amaze u akciji na SonyEricsson Xperia mobilnom uređaju:

U našem drugom dijelu donosimo upute za instalaciju aplikacije ukoliko će netko možda imati problema ili je nesiguran oko samog postupka instalacije. 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.