Zagrebačka Altima novi je SAP Gold VAR Value-Added Resellers Partner

Fotografija članka: Zagrebačka Altima novi je SAP Gold VAR Value-Added Resellers Partner

Još jedan uspjeh u postizanju višeg partnerskog statusa postigla je zagrebačka tvrtka Altima, koja je upravo postala SAP Gold VAR Partner (SAP Gold Value-Added Resellers).

Oglas

Najviši partnerski status SAP dodjeljuje onim partnerima koji kreiraju, prodaju, održavaju i implementiraju SAP rješenja za korisnike svih veličina i unutar raznovrsnih industrija i djelatnosti zadovoljavajući visoke standarde kvalitete.

Za ostvarivanje novog statusa partnerstva, Altima je morala zadovoljiti zahtjevne kriterije na osnovi inovativnih i kvalitetnih usluga iz SAP-ovog portfelja rješenja, potom edukacije zaposlenika i njihovoj certifikaciji odnosno recertifikaciji, ispitivanja zadovoljstva korisnika te njihovim uspješnim rezultatima. SAP time potvrđuje svoju 40-godišnju misiju pružanja prvoklasnih rješenja i usluga korisnicima, ali i značajna ulaganja u partersku mrežu. Status zlatnog partnera, a temeljem ispunjenja SAP-ovih partnerskih kriterija Altima stječe upravo zahvaljujući svojim rješenjima i uslugama koje su jedinstvene, kompetentne, a tvrtka pouzdan partner svojoj korisničkoj mreži i principalu SAP-u. Postignut uspjeh Altimu predstavlja kao tržišno konkurentnog SAP partnera čime joj se osigurava nastavak tržišnog razvoja i napretka.

Altima je u svom poslovanju usredotočena na Sustave podrške poslovanju i operacijama temeljene na SAP Convergent Charging, odnosno SAP Consume-To-Cash rješenju, s višegodišnjim iskustvom u međunarodnim projektima primjenjujući sustave za naplatu i CRM za pružatelje usluga širom EMEA regije. Portfelj rješenja tvrtke sačinjavaju tri grupacije usluga: Sustav podrške poslovanju i operacijama, savjetovanje i razvoj softvera. Iako relativno mlada tvrtka od početka svog rada fokusirala se na suradnju sa SAP-om te 2011. godine postaje SAP-ov partner i sudjeluje u projektima implementacije SAP-ovih rješenja.

Status SAP Gold VAR Partnera stečen je zaslugom stručnjaka Altime koji su prepoznati  na regionalnom ICT tržištu, potom iskustvu stečenom kod međunarodnih ponuđača IT rješenja i usluga, višestruko nagrađivanim proizvodima te kontinuiranoj edukaciji i pristupu inovacijama.

„Ponosni smo što smo stekli ovaj prestižni status. Stavljanje korisničkog uspjeha na prvo mjesto, otvorena komunikacija, timski rad i posvećenost kvaliteti temeljne su vrijednosti kulture u Altimi što je rezultiralo ostvarivanjem ovog Gold statusa te se ovom uspjehu svi neizmjerno veselimo. Ovaj status zasigurno će nam otvoriti nova tržišta i motivirati da svoj uspjeh ostvarujemo kontinuirano.“, izjavio je Mario Gerenčir, direktor Altime.

Zagrebačka Altima novi je SAP Gold VAR Value-Added Resellers Partner

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.