Allview X4 Soul Vision – prvi smartfon s laserskim projektorom

Fotografija članka: Allview X4 Soul Vision – prvi smartfon s laserskim projektorom

Rumunjska kompanija je ponovo predstavila nešto novo. Allview X4 Soul Vision nije samo običan pametni telefon, nego je prvi kompanijin smartfon koji ima laserski projektor.

Oglas

Ovo nije bilo kakav projektor, radi se o projektoru s 30 milijuna piksela tako da se može koristiti kako za poslovne tako i za edukativne svrhe, ali naravno i za zabavu, gledanje filmova i surfanje po Internetu. Što će vam veliki ekran kada imate projektor :)

Projektor se nalazi na vrhu Allview X4 Soul Vision smartfona, a utjelovljuje novu tehnologiju koja ne treba nikakvu projektorsku lampu. Upravo zbog toga potrošnja baterije i zagrijavanje su minimalni, tvrde u kompaniji. Kontrast je osjetno jači u odnosu na projektore s klasičnim lampama – 5000:1 protiv 400:1. Isto tako, ima dulji vijek trajanja i pokriva čak 150% NTSC boja, a ugrađena je i tehnologija korekcije slike ovisno na koju je površinu projicirate te na udaljenost te iste površine. Odlična je softverska podrška odnosno aplikacija preko koje možete upravljati projektorom.

Allview X4 Soul Vision je nešto deblji smartfon, vjerojatno zbog projektora, ona iznosi 10 milimetara, a može se pohvaliti 5,5 inčnim in-cell IPS ekran pune laminacije i otporan na ogrebotine. Baterija je kapaciteta 4000 mAh, dok se strana nalazi čitač otiska prsta. Kamere su od 8 MP i 13 MP točaka, a radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750T procesoru na 1,5 GHz, uz 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Naravno, radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu uz poseban Allviewov AVI glasovni asistent.

Saznajemo kako će se Allview X4 Soul Vision prodavati po 591$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.