Alleco 2.0 – punokrvni podvodni tablet s GPS-om i ekranom osjetljivim na dodir pod vodom

Fotografija članka: Alleco 2.0 – punokrvni podvodni tablet s GPS-om i ekranom osjetljivim na dodir pod vodom

I dok su neki i dalje očarani kako HTC U11 možete koristiti pod vodom i fotkati stiskanjem rubova, iz finske kompanije Alleco dolazi istoimeni tablet koji može daleko više.

Oglas

Alleco je finska startup kompanija koja je odlučila napraviti nešto drugačije, a što će se svidjeti svima onima koji prakticiraju podvodne aktivnosti. Novi Alleco 2.0 tablet bez problema može raditi pod vodom kao što radi i na suhom, dodirna površina ekrana odlično reagira na dodir.

Zanimljivo je što je kompaniju osnovala skupina ronilaca koji trebaju nešto što im tržište jednostavno ne nudi. Istina, postoje mnogi tableti koje možete koristiti i pod vodom, ali to nije niti blizu onih pravih podvodnih potreba. Niti s jednim ne možete zaroniti na veću dubinu koja odgovara roniocima, tako da se ova grupica finskih ronilaca “pregrupirala” i osnovala kompaniju koja će proizvoditi punokrvne podvodne tablete kojima ne smeta niti veća dubina. Vjerovali ili ne Alleco 2.0 tablet radi i na dubini od 90 metara (TechRec inačica) odnosno do čak 150 metara (MilPro inačica).

Ne sumnjamo kako ovaj tablet ima vrlo široku primjenu, kao i svoju publiku odnosno kupce, a u prilog tome smo dodali i nekoliko video priloga na kraju članka koji to i pokazuju. Čak radi i u kombinaciji s GoPro akcijskim kamerama, a čini nam se kako bi za njega mogla biti zainteresirana i vojska.

Konkretno, Alleco 2.0 je u stvari moćno vodootporno kućište u koje možete strpati neki drugi tablet, u ovom trenutku je kompatibilno sa Samsungovim Galaxy Tab S2 s 8 inčnim ekranom. Također podržava Wi-Fi ili Bluetooth, a ako želite saznati više informacija o ovom zanimljivom tabletu potražite ih na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.