Alienware 13 OLED, Aurora, Aplha, Area-51 – četiri vrhunska modela za proslavu 20. rođendana!

Fotografija članka: Alienware 13 OLED, Aurora, Aplha, Area-51 – četiri vrhunska modela za proslavu 20. rođendana!

Alienware Aurora ima nevjerojatne gaming performanse i optimiziranima je za virtualnu stvarnost. Alienware Alpha desktop ima 60% bolje GPU performanse, Area-51 je pravi vanzemaljski moćnik, a Alienware 13 je prvi gaming prijenosnik na svijetu s OLED ekranom.

Oglas

Povodom obilježavanja 20. obljetnice rada, Alienware je predstavio novu liniju snažnih proizvoda, optimiziranih za virtualnu stvarnost. Jedan je bolji od drugog, a sve ovisi na koji način koristite svoje računalo.

Alienware Aurora desktop

Novi Alienware Aurora je mid-tower desktop računalo sa snažnim performansama. Unatoč manjim dimenzijama od prethodnika, novi Alienware Aurora omogućuje još bolju grafiku i overclocking potencijal, uključujući i najnoviju generaciju NVIDIA GeForce kartica za 4k gejming ili čak do 12k gejming kao dual-graphic desktop računalo. Poboljšane performanse također uključuju i posljednji Intelov procesor, dostupan s vodenim hlađenjem i overclock memoriju dostupnu s Kingston Fury X od 2400 MHz.

Inovacije uključuju i prvu Alienware šasiju za laku zamjenu GPU-a, te čak do 3 od 5 mogućih diskova za pohranu. Uz to dolazi i sjajan Alienware softver, prilagođeno osvjetljenje AlienFX i potpuna kontrola s Alienware Command Centrom. Bilo da se radi o igranju na nevjerojatno velikoj rezoluciji ili s optimiziranim iskustvima virtualne stvarnosti, nova Aurora je posljednji trend u dugom nizu inženjerskih i dizajnerskih inovacija posebno prilagođenih za gejmere.

Alienware Alpha kompaktni desktop

Novi Alpha je savršen Windows gejming sustav za svaku sobu, a LAN partiji nisu nikad dosad bili jednostavniji s performansama i minimalnim postavkama ovog pristupačnog osobnog računala izuzetno malenih dimenzija. Kompaktan dizajn dolazi s potpuno nadograđenim NVIDIA GeForce GTX 960 GPU s 4GB GDDR5 memorije i 60 posto boljim GPU performansama u usporedbi s prethodnom generacijom.

Također, podesiv s novom AMD Radeon grafikom, novi Alpha omogućuje više frekvencijskih okvira na višim rezolucijama i postavkama. Alpha je sada kompatibilan i s Alienware Graphics Amplifierom kako bi omogućio performanse do VR i 4k razine2. Mnoge od tih nadogradnji nalaze se i na novoj verziji Alienware Steam Machinea za korisnike koji žele u potpunosti iskoristiti iskustva konzole, koje nude Valveov SteamOS i Steam Controller.

Alienware Area-51 desktop

Alienware Area-51 sada je opremljen novim Intel Core i7 (a.k.a. Broadwell-e) procesorima s rasponom od 6 do 10 jezgri, kao i s  posljednjom tehnologijom NVIDIA GeForce grafike (a.k.a. Pascal). Prema Intelu, Core i7 omogućuje do 35 posto brže performanse uz izvršavanje nekoliko procesa istovremeno, a u kombinaciji s novom GeForce GTX grafikom postavljen je novi standard za multitasking i VR.3 Kultni dizajn spojen je sa snagom Alienwarea, podrškom za do tri grafičke kartice, lako odvojivim bočnim panelima, jednostavnom pristupu portovima i visoko optimiziranim hlađenjem.

Ovo računalo idealno je za gejmere i VR entuzijaste, ali i kao platforma za svakog tko želi računalo s najboljim performansama.

Alienware 13 OLED prijenosnik

Najavljen prije pet mjeseci na CES-u, Alienware 13 je prvi gejming prijenosnik koji nudi revolucionarnu OLED tehnologiju zaslona dizajniranu u suradnji sa Samsungom. Sve više potrošača prihvaća OLED grafiku u televizorima i pametnim telefonima, s pikselima koji se mogu u potpunosti ugasiti kako bi se postigla savršena crna boja za što veći kontrast. OLED ekran osjetljiv na dodir nudi iznimno velik omjer kontrasta od 100.000:1, uz bolju zasićenost boja.

S najbržim vremenom odgovora na prijenosniku, obično od 1ms, gejmeri dobivaju dosad neviđeno iskustvo na LCD-u. Kompatibilnost s Alienware Graphics Amplifierom omogućava poboljšane performanse grafike te još bolje iskustvo s ovim zapanjujućim ekranom.

Za više informacija o Alienwareu posjetite .

Dostupnost

Novi Alienware Aurora bit će dostupan u regiji EMEA krajem srpnja. Alienware 13 s opcionalnim OLED ekranom bit će dostupan u regiji EMEA u srpnju 2016. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.