Algebra proslavila 20. rođendan – od danas pod novim identitetom i za drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Fotografija članka: Algebra proslavila 20. rođendan – od danas pod novim identitetom i za drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

Razvoj obrazovne institucije Algebra je u jednostavno impresivan. Ekipa koja je prija dva desetljeća krenula iz “bakine” sobe, danas je jedna od dvije najveće obrazovne organizacije u Hrvatskoj.

Oglas

Povijest Algebre je zaista bogata, teško je izbrojiti sve njihove uspjehe, učenike, nagrade, učionice, Do sada su održali više od 300.000 programa edukacije, a koji su njihovim polaznicima omogućili zapošljavanje u vodećim svjetskim tvrtkama poput Googlea, Amazona, Microsofta i mnogih drugih.

Nakon dvadeset godina edukacije i 120.000 polaznika visokog učilišta i otvorenog učilišta, Algebra od danas nastupa kao integrirana obrazovna institucija, pod novim vizualnim identitetom. Programi visokog obrazovanja i obrazovanja odraslih nastavljaju se provoditi u više od 15 gradova diljem Hrvatske.

Teško je nabrojiti sve uspjehe s kojima se može pohvaliti Algebra.

Kako su se širile ideje i kako smo zajedno rasli, pod Algebrom se iznjedrilo više projekata koji bi na tržištu mogli samostalno funkcionirati bez ikakvih poteškoća. Svi edukacijski projekti nastajali su pod istim imperativom – da samo najviši standardi kvalitete i izvrsnost mogu dugoročno donijeti korist i našim polaznicima. Programi su jedinstveni – inovativni, primjenjivi, korisni i usmjereni na kvalitetu i stalna poboljšanja. I upravo zato želimo ih predstavljati kao jedan brand i dati im isti potpis; isti, zajednički identitet i poslati jedinstvenu poruku o tome što stoji ispod branda Algebra.
– dr. sc. Mislav Balković, član uprave i dekan visokog učilišta Algebra
Od starta smo došli do kampusa i educirali smo više od 120 tisuća osoba. Naših 110 stalno zaposlenih i 500 stručnih suradnika, nastavnika i predavača godišnje obrazuju 15 tisuća novih korisnika. Uz 20 posto godišnjeg rasta, vjerojatno smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja se organski i samostalno razvija ovom dinamikom. Svi mi u Algebri radimo ono što volimo i s veseljem to prenosimo ljudima željnima znanja. Ovakva integracija svih programa pod krovni brand Algebre ponudit će sadašnjim i budućim polaznicima novi obrazovni model, drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj.
– Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre

Iskoristivost znanja poveznica je svih programa Algebre, čiji su polaznici i studenti odmah po stjecanju diplome spremni za tržište rada.

U Hrvatskoj se može bolje; za uspjeh je potrebna prilika za rast i stjecanje novih znanja. Naša Algebra nastala je upravo na toj ideji – da svaki pojedinac u svakom trenutku može napraviti zaokret, bez obzira na ranije životne izbore, a za tu promjenu je potrebna iskra. Među tvrtkama u kojima danas rade Algebrini studenti su Google, Microsoft, Rimac Automobili, SPAN, Five, Ericsson Nikola Tesla, Infinum, Intel, VMware, Infinum, Amazon, Dell… Tu iskru mi vidimo i kod naših predavača i kod polaznika, i sad želimo da se ta iskra širi na druge mlade ljude, da im bude poticaj za poslovna i životna postignuća.
– Hrvoje Balen, član uprave Algebre

Imali smo tu sreću pa smo razvoj Algebre pratili od njenih samih početaka, tamo davno u ’90-tim godinama. Možemo im samo čestitati na uloženom trudu i poželjeti uspješan nastavak u radu, zaslužili su.

Svoje zadovoljstvo postignutim nisku krili, a evo što je još Algebrin trojac Dominiković-Balković-Balen ekskluzivno rekao za naš portal.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.