Algebra preuzela nagradu Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014

Fotografija članka: Algebra preuzela nagradu Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014

Algebrin inovativni projekt “Moj prvi Microsoft certifikat”, koji je osmislila i provela za učenike srednjih škola i studente, pobijedio je u velikoj konkurenciji inovativnih projekata koje su prijavili partneri iz cijeloga svijeta.

Oglas

Phil Sorgen, potpredsjednik tvrtke Microsoft, uručio je predsjedniku uprave Algebre, Tomislavu Dominkoviću, nagradu za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera po izboru Microsofta! Na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), održanoj u Washingtonu, uz nagrađene partnere, prisustvovalo je više od 16.000 sudionika iz cijeloga svijeta.

Jedan od najvećih uspjeha Algebre u 16 godina postojanja dobio je ovih dana i svoju svečanu potvrdu u Washingtonu (SAD). Na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference) kojoj je prisustvovalo više od 16.000 sudionika, Algebri je uručena nagrada Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014. godini. Predsjedniku uprave Algebre, Tomislavu Dominkoviću, nagradu je uručio potpredsjednik tvrtke Microsoft, Phil Sorgen.

Algebra grupa, koju čine Otvoreno učilište Algebra i Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo, osvojila je ovu nagradu za inovativni projekt “”, koji je osmislila i provela za učenike srednjih škola i studenata a u sklopu koje je svoje prve Microsoft certifikate potpuno besplatno steklo više stotina učenika i studenata. Projekti i postignuća više od 3200 tvrtki bili su nominirani za prestižnu nagradu Partner of the Year Award, a Algebra je u segmentu obrazovanja, u finalu pobijedila vodeće tehnološke obrazovne institucije iz SAD-a, Indije i Australije, i to kao jedini predstavnik iz Europe.

Algebra preuzela nagradu Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014

“Ova prestižna nagrada, kojom nagrađujemo pobjednike natjecanja za njihov trud i inovativnost, dokaz je vrijednosti profesionalaca u tehnološkom sektoru. Nagrade potvrđuju kompetencije i uspjehe naših najboljih partnera u svijetu koji rade na rješavanju složenih poslovnih zadaća i izazova na zadovoljstvo naših zajedničkih korisnika i zajednica u kojima djeluju”, izjavio je Phil Sorgen, potpredsjednik tvrtke Microsoft.

Predsjednik uprave Algebre, Tomislav Dominković, prije puta u Washington izrazio je svoje zadovoljstvo osvojenom nagradom: “Nagrada za najboljeg svjetskog partnera u području edukacije potvrđuje da je ispravna orijentacija cijele Algebra grupe prema ‘stvaranju digitalne budućnost’ i ‘budućnosti bez granica’, što su glavne misli vodilje kojima članice Algebra grupe žele potaknuti pojedince na stjecanje novih digitalnih vještina u profesionalnom IT-u i poslovanju, smatrajući ih važnima kako za osobni razvoj i napredak pojedinaca tako i za napredak gospodarstva. Ovom nagradom dokazali smo da je, uz dozu inovativnosti koje u Hrvatskoj još uvijek ima, moguće stati uz bok svjetskim predvodnicima te time ostvariti svoje vizije i snove”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.