Algebra predstavila projekt Put do boljeg radnog mjesta

Fotografija članka: Algebra predstavila projekt Put do boljeg radnog mjesta

Prošle je godine u sklopu ovog projekta potpunu ili djelomičnu stipendiju dobilo više od 200 kandidata, a ovogodišnji brojevi prijavljenih pokazuju i još veći interes građana u svim središtima gdje se program provodi.

Algebra u suradnji s partnerima, Microsoftom Hrvatska, portalima EduCentar i MojPosao, Hrvatskom gospodarskom komorom i Visokom školom za primijenjeno računarstvo – od danas i u Zagrebu provodi akciju "Put do boljeg radnog mjesta". Prošle su godine polaznici u okviru ovog projekta dobili priliku iskoristiti vrijedne stipendije ukupne vrijednosti veće od pola milijuna kuna. U sklopu projekta ponuđene su stipendije za niz vrlo traženih edukacijskih programa, poput web dizajnera, grafičkih dizajnera, specijalista za digitalnu fotografiju ili video, sistemskih i mrežnih administratora, servisera računala, samostalnih knjigovođa, ECDL specijalista i brojne druge.

Interes za projekt "Put do boljeg radnog mjesta" u gradovima gdje je isti već pokrenut izuzetno je velik – tribine i savjetovanja u Splitu, Rijeci, Zadru i Puli pohađalo je 450 zainteresiranih, a uz današnja događanja u Osijeku i Zagrebu očekuje se da će u akciji sudjelovati više od 800 pojedinaca.

Algebra poziva sve koji su zainteresirani za stipendije, one koji smatraju da će im nove informatičke vještine pomoći u pronalaženju boljeg radnog mjesta, da posjete tribinu na kojoj će im projekt biti predstavljen. Tribina se održava danas, 15. veljače u 17 sati u Učilištu Algebra, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice), a besplatna individualna savjetovanja ("jedan na jedan") održavat će se u slijedećih nekoliko dana, uz obaveznu najavu i rezervaciju termina. Na tim će savjetovanjima, kroz razgovor s edukacijskim i informatičkim stručnjacima, zainteresirani moći preciznije definirati svoje interese i potrebe za daljnjom edukacijom, te će moći lakše odlučiti za koji stipendijski program i obrazovanje se prijaviti.

Prisustvovanje tribinama i individualnim konzultacijama u potpunosti je besplatno za sve zainteresirane i dodatno se vrednuje prilikom odabira stipendista, a više informacija, prijave za savjetovanja ili stipendije se mogu pronaći na web stranicama . Za više informacija zainteresirani mogu kontaktirati i direktno u Algebru. Prijave za stipendije ostaju otvorene sedam dana, a rezultati će biti poznati odmah potom.

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.