Algebra poziva srednjoškolce na besplatnu školu digitalnog marketinga

Fotografija članka: Algebra poziva srednjoškolce na besplatnu školu digitalnog marketinga

Učenici 3. i 4. razreda gimnazija i srednjih škola mogu se preko zimskih praznika uključiti u besplatnu “Školu digitalnog marketinga za srednjoškolce” koju provodi Visoko učilište Algebra.

Oglas

Tijekom tri će dana od vrhunskih stručnjaka naučiti kako osmišljavati, planirati i provoditi marketinške kampanje na digitalnim kanalima poput Facebooka i Googlea. Uz poslove u informatičkoj industriji, posljednjih je godina vidljiv velik porast potreba za stručnjacima za digitalni marketing pa bi ova tematika mogla biti važna i korisna današnjim maturantima, budućim studentima, neovisno o tome u kojem će pravcu razvijati svoju karijeru.

Visoko učilište Algebra organizira besplatnu školu digitalnog marketinga, namijenjenu učenicima trećih i četvrtih razreda gimnazija i srednjih škola, od 7. do 9. siječnja 2015. u Zagrebu. Prilika je to maturantima da se bolje upoznaju s područjem digitalnog marketinga i saznaju jesu li spremni za izazov 2020. godine. Ova kreativna škola u potpunosti je besplatna, ali se za nju potrebno prijaviti što prije putem kako bi komisija mogla evaluirati pristigle prijave i odabrati 24 kandidata.

Za najbolje ambasadore i predavače digitalnog marketinga u sklopu ove škole odabrani su vrhunski stručnjaci te će učenici raditi s čak dva Google Certified Trainera, što je zaista prava prilike, s obzirom da u svijetu postoji tek stotinjak profesionalaca s takvim statusom. Također, tu su i ostali profesionalni digitalni marketingaši koji vode vrhunske projekte u Hrvatskoj i šire. Svi oni će kroz učenje, zabavu, iskustvo i interakciju svoje dragocjeno znanje prenositi na polaznike ove škole. Srednjoškolci, koji će tijekom nadolazećih zimskih praznika pohađati školu digitalnog marketinga vratit će se tako u svoje klupe, s cjelovitom slikom i bogatim dojmovima o digitalnom marketingu te će zasigurno početi doživljavati Facebook, Google ili YouTube iz sasvim druge perspektive – izvjesne perspektive uzbudljive karijere.

Polaznici ‘Škole digitalnog marketinga’ slušat će i predavanja iz zanimljivih područja kao što su osmišljavanje digitalne strategije, digital storytelling – osmišljavanje marketinške priče, Google Adwords, community management i mnoga druga. Upoznat će se također i sa stvarnim projektima te se u grupama natjecati za najbolju provedbu digitalnog marketinškog nastupa, uz vodstvo mentora – prekaljenih stručnjaka za digitalni marketing.

Škola digitalnog marketinga nadovezuje se odlično i na projekt ‘Ideja godine’ kojeg provodi portal Srednja.hr u kojem je partner i Visoko učilište Algebra. ‘Ideja godine’ je natjecanje u izradi business plana namijenjeno učenicima srednjih škola, a sudionici se natječu za najbolju poslovnu ideju. Poslovni plan u ovogodišnjem ciklusu natjecanja morat će sadržavati i izradu digitalne marketinške strategije, stoga ova škola može poslužiti i kao inspiracija za rješavanje dijela projekta business plana.

Primjećujem neprestani rast potražnje za digitalnim stručnjacima u području marketinga i online komunikacije. To potvrđuju i česti upiti naših partnera u edukaciji, agencija koje se bave digitalnim marketingom, za talentiranim studentima iz ovog područja, koji se unatoč svemu mogu nadati kreativnom i izazovnom poslu. Pokretanje ove škole ima za cilj osvijestiti postojanje edukacije  za vrlo traženim radnim mjestima kako u Hrvatskoj tako i u ostatku EU, a u konačnici želimo učenicama i učenicima srednjih škola pružiti mogućnost da za vrijeme zimskih praznika nauče nešto novo i vrlo korisno o digitalnim medijima koje, naravno, već vrlo aktivno koriste. Sve što nauče ovih zimskih praznika, bit će im iznimno korisno u budućnosti, a možda čak i definira njihovu buduću karijeru.
– Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra
Polaznici ‘Škole digitalnog marketinga’ moći će iz prve ruke, od certificiranih stručnjaka, saznati što je najnovije u svijetu digitalnog marketinga, kakvi su trendovi i što je najvažnije kojim edukacijskim putem doći do znanja koja su danas najtraženija u marketinškoj struci.
– Vanja Šebek, Google Certified Trainer i jedan od predavača na Školi digitalnog marketinga

Broj mjesta ograničen je na 24 sudionika, a odabir kandidata zasnivat će se na ispunjenom kratkom obrascu putem kojeg se kandidati pozivaju da iznesu svoje motive za sudjelovanjem. Prijave su otvorene do 30. prosinca 2014., a objava rezultata kandidata koji su primljeni bit će 2. siječnja 2015.

Detalji o ovoj, sadržajima bogatoj i za maturante besplatnoj edukaciji iz digitalnog marketinga, nalaze se na stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.