Algebra otvorila podružnicu u Osijeku

Fotografija članka: Algebra otvorila podružnicu u Osijeku

Time će preko 300 seminara i dvadesetak verificiranih informatičkih programa obrazovanja (s upisom zvanja u radnu knjižicu), koji su već dostupni u ostalim poslovnicama Algebrine mreže, biti na raspolaganju i polaznicima iz Slavonije.

Hrvoje Balen, član uprave Učilišta Algebra za marketing i prodaju, povodom nastavka širenja Algebre na nove lokacije, izjavio je: "Otvaranjem osječke podružnice cilj nam je dati vrhunsku edukacijsku podršku ljudima koji žele stjecati znanja o računalima i primjeni, budućim profesionalnim informatičarima te gospodarskim subjektima iz regije, a kroz razne akcije i projekte značajno poboljšati stanje opće informatičke pismenosti stanovništva Osijeka i okolice. Našim polaznicima pružamo mogućnost školovanja po najvišim standardima, kako bi nakon školovanja s novostečenim znanjima i vještinama postali traženi sudionici na tržištu rada ili pokretači novih informatičkih projekata".

Algebra otvara vlastitu podružnicu u Osijeku zbog velikog interesa za informatičkom edukacijom od strane korisnika s tog područja, kako pojedinaca, tako i poslovnih korisnika s kojima surađuje već dugi niz godina, poput, primjerice, Belja. Korisnici s kojima Algebra već surađuje na nacionalnoj razini, poput T-Hrvatskog Telekoma, T-Mobilea, Vipneta, Siemensa, Konzuma, Leda te raznih tijela državne uprave, također često traže informatička školovanja upravo na slavonskom području.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.