Algebra i Fakultet za informacijske studije potpisali ugovor o suradnji na području doktorskih studija

Fotografija članka: Algebra i Fakultet za informacijske studije potpisali ugovor o suradnji na području doktorskih studija

Visoko učilište Algebra će u ponedjeljak, 30. siječnja, održati Dan otvorenih vrata diplomskih studija na kojem će budućim studentima biti prezentirane brojni noviteti na diplomskim studijima primijenjenog računarstva i digitalnog marketinga, kao i novi e-Leadership MBA program.

Oglas

Jedna je od najznačajnijih novosti svakako i potpisivanje ugovora o suradnji na području doktorskih studija s Fakultetom za informacijske studije iz Novog mesta u sklopu kojega studenti Visokog učilišta Algebra na najjednostavniji i najpovoljniji način mogu nastaviti s doktorskim studijem.

Visoko učilište Algebra poziva sve zainteresirane, buduće studente diplomskih studija na Dan otvorenih vrata koji će se održati u ponedjeljak, 30. siječnja, s početkom u 17.30 sati u Visokom učilištu Algebra. Na Danu otvorenih vrata bit će riječi o brojnim novostima vezanim uz diplomske studije primijenjenog računarstva i digitalnog marketinga, kao i o novom e-Leadership MBA studiju koji je krenuo ove jeseni, a čime se studentima diplomskih studija pružaju brojne prilike za nastavak obrazovanja. Posjet i sudjelovanje na Danu otvorenih vrata diplomskih studija su besplatni, ali se zainteresirani pojedinci trebaju što prije prijaviti putem prijavnice na .

Jedna od najznačajnijih novosti je i potpisivanje ugovora o suradnji koji će studentima Visokog učilišta Algebra omogućiti najpovoljniji nastavak obrazovanja na doktorskom studiju. Nakon višemjesečnih razgovora i analize usklađenosti preddiplomskih i diplomskih studija Visokog učilišta Algebra i doktorskog studija „Informacijsko društvo“ Fakulteta za informacijske studije (FIS) potpisan je ugovor o suradnji kojim je diplomantima Visokog učilišta Algebra osiguran direktan upis na predmetni doktorski studij. Radi se o doktorskom studiju čija se nastava izvodi se na slovenskom i engleskom jeziku u trajanju od 3 godine, studij donosi 180 ECTS bodova, a provodi ga akreditirani javni fakultet u Republici Sloveniji.

Posebna pogodnost koju ovim ugovorom ostvaruju diplomanti diplomskih studija Visokog učilišta Algebra je mogućnost stjecanja znanstvenog stupnja doktora znanosti u samo tri godine uz svega pet kolegija odnosno 34 ECTS boda razlike. Ove kolegije moguće je pohađati i polagati za vrijeme prve godine doktorskog studija što osigurava mogućnost stjecanja doktorata bez bilo kakvog produljenja roka studiranja. Dodatno, ovim ugovorom osigurani su povoljniji financijski uvjeti za upis studija uz mogućnost ostvarivanja popusta na cijenu školarine od 7,5% do 20%, ovisno o broju studenata koji upisuju studij. Redovita cijena godine studija inače iznosi 2.700 eura.

Ovaj ugovor daje našim diplomantima odličnu mogućnost nastavka razvoja karijere i stjecanje znanstvenog stupnja doktora znanosti na vrlo kvalitetnom državnom fakultetu u Republici Sloveniji, samo pedesetak kilometara od Zagreba. Mogućnost direktnog upisa koju ostvaruju naši studenti dokaz je kvalitete naših studija, ali i relevantnosti našeg nastavnog programa.
– doc. dr. sc. Robert Kopal, prodekan za istraživanje i razvoj Visokog učilišta Algebra koji je vodio postupak pokretanja suradnje između Visokog učilišta Algebra i FIS-a

Prijava na studij u akademskoj godini 2017./2018. bit će omogućena od 1. veljače 2017. kroz on-line prijavnu formu dostupnu na . Više informacija o programu doktorskog studija dostupno je na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.