Alen Selimbegović novi je direktor Sektora razvoja softvera u Sedam IT

Fotografija članka: Alen Selimbegović novi je direktor Sektora razvoja softvera u Sedam IT

Tvrtka Sedam IT d.o.o. danas je imenovala novog direktora Sektora razvoja softvera, a ta je čast pripala Alenu Selimbegoviću.

Oglas

Selimbegović ima višegodišnje iskustvo u rukovođenju kompleksnim razvojnim timovima koje je stekao u bankarskom sektoru (American Express, PBZ Card i Intesa Sanpaolo Card), te niz uspješno završenih projekata primjene modernih tehnologija. Dolazi iz Combisa gdje je posljednjih sedam mjeseci vodio Sektor Aplikativnog razvoja i integracija sa više od 70 razvojnih inženjera.

S petnaest godina radnog iskustva u informatičkoj industriji koji su osim razvoja novih aplikacija uključivali i implementaciju IT rješenja u financijskom sektoru, Selimbegović je proveo nekoliko godina razvijajući modele kriznog menadžmenta primijenjivih u svim djelatnostima i tržištima. Osim strukovnog znanja i iskustva, velikog broja svjetski priznatih certifikata, Selimbegović posjeduje menadžerske sposobnosti i vještine kojima će doprinijeti daljnjem razvoju i rastu tvrtke Sedam IT.

Alen Selimbegović novi je direktor Sektora razvoja softvera u Sedam IT

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.