Aldatina programska oprema u Neltu

Racunalo.com foto

Korištenjem funkcija za praćenja proizvoda, koje im donosi Aldatin modul G.O.L.D. Stock, Nelt će pomoću jedinstvenih identifikatora na razini jedinica moći slijediti zdravstvene i medicinske proizvode u nabavnom lancu. Time, a i uz mogućnost analiziranja podataka o zalihama u stvarnom vremenu, moći će brzo i učinkovito odgovarati na pravovremeno povlačenje proizvoda, čime se ispunjavaju zahtjevi europskog zakonodavstva o praćenju zdravstvenih proizvoda.

„Korištenjem Aldatine programske opreme G.O.L.D. uspješno smo poboljšali funkcioniranje našeg nabavnog lanca, od optimizacije troškova do poboljšane kvalitete usluga i praćenja ključnih informacija o radu skladišta. Zahvaljujući tome, naš je trenutni indeks točnosti 99,6 posto, a kvalitetu naših usluga planiramo i dalje poboljšavati implementiranjem modula za veću učinkovitost i dinamično usmjeravanje pošiljki“, rekao je Zoran Orlić, voditelj nabavnog lanca u Neltu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.