Aldata, Motorola i Nomadvance ponudili glasovna rješenja za skladišne operacije

Racunalo.com foto

Na taj se način centrima za pripremu narudžbi omogućuje istodoban rad u mobilnim i namjenskim okruženjima, a time i zaštita postojećih i budućih ulaganja.


Jedan od najnovijih uspjeha tog trosmjernog partnerstva jest odluka vodećeg francuskog maloprodajnog lanca E. Leclerca da uvede Aldatin modul G.O.L.D. Vocal na dlanovnike u svom skladištu suhe robe u francuskoj regiji Var (skladište Leclerc Lecasud u Le Lucu).


Nomadvance i Aldata već su surađivali na drugim projektima uvođenja glasovnih tehnologija u skladišta u nekoliko poslovnih sektora: maloprodaja (Leclerc Scalandes, Carniato), industrija (Senoble) i logističke usluge (Daher, Sofrino-Sogena).


“To nam partnerstvo omogućuje konsolidaciju položaja u sektoru glasovnih tehnologija te jamči da ćemo klijentima ponuditi rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama. Naš je glavni cilj u skladištima naših klijenata implementirati rješenja za prepoznavanje glasa koja će biti otvorena, trajna i prilagodljiva te pratiti klijente u razvoju poslovanja”, izjavio je Philippe Briantais, Nomadvanceov direktor poslovanja i marketinga.


“Aldati to partnerstvo omogućuje da rješenje G.O.L.D. ponudi novim tržištima. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i bogatstvu funkcija, paket G.O.L.D. nudi mnoge mogućnosti tvrtkama kojima ne treba nužno čitav paket, već samo moduli kojima će optimizirati svoje postojeće sustave”, dodao je Robert HUSSET, zamjenik generalnog direktora u tvrtki Aldata Solution S.A.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.