Alcatel Plus 10, Pop 4, Pixi 4 i drugi tableti premijerno na MWC 2016

Fotografija članka: Alcatel Plus 10, Pop 4, Pixi 4 i drugi tableti premijerno na MWC 2016

Kompanija priprema čak 6 novih tableta, a koji bi se premijerno trebali predstaviti na nadolazećem sajmu mobilne tehnologije i potrošačke elektronike u Barceloni. Očekujte Alcatel Pop 4 i Pixi 4 i druge tablete.

Oglas

I ne samo to. Alcatel namjerava predstaviti i nove konvertibilne uređaje, ali i pametne telefone s ekranima od 5,5 inča i kartonskim VR naočalama (Virtual Reality) u koje se može smjestiti smartfon. Uglavnom, puno toga Alcatel ima za reći, a sve će to moći vidjeti posjetitelji na MWC 2016 sajmu.

Kako saznajemo, ova kinesko-francuska kompanija će predstaviti dva nova tableta iz Pop 4 serije – modele s ekranima od 8 i 10 inča. U jeftinoj seriji Pixi 4 očekuje nas čak četiri tableta s ekranima od 6, 7, 8 10,1 inčni modeli. Neke od njih su predstavili i u siječnju na sajmu CES 2016 u Las Vegasu, o čemu smo ranije .

No, možda i najzanimljiviji uređaj koji će predstaviti je jeftini Alcatel Plus 10 model s 10,1 inčnim ekranom i podrškom za 4G LTE te tipkovnicom, a koji bi se u prodaji trebao pojaviti u ožujku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.