Alcatel OneTouch Idol 3 prelazi na Marshmallow

Fotografija članka: Alcatel OneTouch Idol 3 prelazi na Marshmallow

Ova će kratka, ali slatka vijest posebice razveseliti sve korisnike Alcatel OneTouch Idol 3 pametnog telefona za koji je potvrđeno kako počinje dobivati najnoviju Android 6.0.1 Marshmallow inačicu popularnog operativnog sustava.

Oglas

Ova je informacija otkrivena na Alcatel-ovom službenom Twitter profilu, iako nije navedeno jesu li ovom nadogradnjom „pokrivena“ oba modela – i 4.7-inčni i 5.5-inčni. Naša je pretpostavka da jesu.

Najnovija će Android 6.0.1 Marshmallow nadogradnja prvo biti dostupna korisnicima koji su svoje Alcatel OneTouch Idol 3 pametne telefone kupili u Americi i to u otključanoj formi (znači ne kupljene putem ugovorne obveze sa nekom telekomunikacijskom kompanijom). Za sada se ne zna kada će točno ova nadogradnja svoj put započeti i u druge zemlje i regije, no jedno je sigurno, i mi u Hrvatskoj ćemo je s nestrpljenjem očekivati.

Neki su korisnici Reddit-a već isprobali kako najnoviji Marshmallow radi na Alcatel OneTouch Idol 3 modelu te pišu o tome kako sve radi veoma brzo i glatko.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.