Alcatel One Touch Pop 7 tablet pricurili podaci – dolazi u više boja

Fotografija članka: Alcatel One Touch Pop 7 tablet pricurili podaci – dolazi u više boja

Ružičasta, žuta, svijetlo plava i crvena, to su boje koje će izgleda biti zastupljene u novom Alcatel One Touch Pop 7 tabletu, a koji se očekuje do kraja godine.

Oglas

Alcatel možda i nije kompanija koja je prepoznata na tržištu tableta, no čini nam se kako imaju aduta na tom tržištu. Kompanija je inače povezana s azijskom kompanijom TCL koja je Alcatelu proširila vidike, ili bolje rečeno omogućila francuskoj kompaniji da se prošiti na tržište phableta i tableta.

Njihov najnoviji tablet nosi naziv Alcatel One Touch Pop 7, a radi se o tabletu koji ima ekran od 7 inča, kao što to i njegov naziv govori. O samom se uređaju nema puno podataka ali nešto je ipak procurilo, a nešto se nagađa. Ono što je sigurno je kako će raditi na Android operativnom sustavu.

Pretpostavljamo kako će Alcatel One Touch Pop 7 imati HD rezoluciju od 1280×800 točaka, 1 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza. S obzirom na kompanijine veze vrlo je moguće kako će tablet raditi na 4-jezgrenom MediaTek procesoru, dok bi kamere trebale biti između 3 i 5 megapiksela. Nije sigurno hoće li imati stražnju kameru, no mišljenja smo kako hoće. Očekujemo i kako će imati bateriju od barem 4000 mAh.

Naravno, za sada nema informacija kada će se i po kojoj cijeni Alcatel One Touch Pop 7 tablet pojaviti, no gotovo smo sigurni da dolazi u Europu. A sve ostalo uskoro…

Alcatel One Touch Pop 7

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.