Alcatel One Touch Idol Mini procurila je prva fotografija, a znamo ponešto i više

Fotografija članka: Alcatel One Touch Idol Mini procurila je prva fotografija, a znamo ponešto i više

U svjetskim razmjerima francuski Alcatel kao proizvođač smartphonea i nije neki veliki igrač, ali se jednostavno ne daju smesti. Uskoro će predstaviti i novi model, Alcatel One Touch Idol Mini.

Oglas

Ako ste primijetili, u posljednje se vrijeme pojavljuje pregršt novih malih modela smartphonea. Očito je da ne odgovaraju svima veliki ekrani, a u svakodnevnom razgovoru s hrvatskim korisnicima, prijateljima i posjetiteljima našeg portala došli smo do sličnog zaključka. I zato bi Alcatel One Touch Idol Mini mogao imati svoju brojnu publiku

Po nama, dva su razloga za to. Prvi je poznata Alcateova kvaliteta. Njihovi smartphonei su po kvaliteti izrade i funkcionalnošću prilično dobri, čak i vrlo dobri, poneki i odlični. A drugi razlog je vrlo konkurentska cijena koju znaju odlično postaviti u Alcatelu i ponuditi što je više moguće za vaš uloženi novac. Ne sumnjamo kako će se i novi Alcatel One Touch Idol Mini uklopiti u tu sliku.

Naravno, o samim hardverskim je karakteristikama rano govoriti, ali saznali smo kako bi novi Alcatel One Touch Idol Mini trebao biti lagan i elegantan – težine 110 grama (ili manje), te tanak 7,9 milimetara (ili manje).

I konkurentski Samsung i HTC su krenuli nešto ranije u smjeru “mini” smartphonea, tako da vjerujemo kako će i Alcatel One Touch Idol Mini dobiti svoju vjernu publiku. Inače, u (generalnom uvozniku Alcatela za Hrvatsku) su nam se pohvalili kako se Alcatel odlično prodaje u Hrvatskoj, uglavnom preko mobilnih operatera.

Kako ne bi bilo zabune, na donjoj slici nije Alcatel One Touch Idol Mini, nego onaj “normalni” :)

Alcatel One Touch Idol Mini

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.