Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD stigao u Hrvatsku po promotivnim cijenama!

Fotografija članka: Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD stigao u Hrvatsku po promotivnim cijenama!

Iz Mobis electronica nam javljaju kako je u Hrvatsku stigao novi i Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD tablet. Naravno, već je na testu u našoj redakciji.

Oglas

Kompletan test ćete moći pročitati tijekom idućeg tjedna (evo i prvih fotki), a za sada je dovoljno znati kako se radi o prvom kompanijinom 8 inčnom modularnom tabletu koji ima poseban 3G modul. U stvari, modularni tableti su nešto novo općenito na tržištu, a s modelom Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD kompanija je proširila svoj portfelj tableta predstavljenih u 2012. godini.

Ako niste znali, Alcatel je ONE TOUCH EVO liniju modularnih tableta započeo s lansiranjem EVO 7 u 2013. godini, što je otvorilo novo poglavlje u kategoriji modularnih tableta. EVO 7 je imao opciju uklonjivog 3G modula, a taj je trend nastavljen je modelom EVO 7 HD s verzijom 4G LTE modula. Nije prošlo niti godinu dana a dobili smo novi i veći Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD tablet s podrškom za 3G.

Sve što trebate znati o ovom tabletu je kako se Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD uz Wi-Fi standardnu vezu može spajati na Internet i preko eksternog 3G modula (prodaje se u paketu) koji se ugrađuje sa strane. Dakle, ne morate ga imati stalno spojenog nego po potrebi. Kako to izgleda, sve ćete vidjeti u našoj recenziji idući tjedan.

Inače, Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD je vrlo elegantnog izgleda, tanak je samo 9 milimetara i težak samo 420 grama. Radi na 2-jezgrenom procesoru i 4-jezgrenoj grafici i iz prve ruke vam možemo reći kako radi prilično dobro, bolje nego što smo očekivali.

Spomenimo i kako radi na Android 4.2 Jelly Bean OS-u, a podržava i MIRACAST, novu tehnologiju koja omogućuje dijeljenje sadržaja tableta na TV-u (povezuje tableta i televizor putem Wi-Fi Displaya).

Ako ga želite nabaviti, Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD tablet je dostupan u ponudi za nove i postojeće Tele2 pretplatnike. Novi pretplatnici na tarifi Mobilni Internet M mogu kupiti Alcatel tablet po cijeni od 199 kuna ukoliko sklope ugovor u trajanju od 24 mjeseca. U tom slučaju mjesečna naknada iznosi 120 kuna korisnik svaki mjesec dobiva 3 GB Internet prometa. Ovu promotivnu ponudu, kroz koju korisnici ostvaruju uštedu od 600 kuna, moguće je iskoristiti do kraja godine.

Ako vas zanima, dodatno smo istražili Tele2 ponudu, što možete pronaći . Više informacija o tabletu možete potražiti i u .

Ne zaboravite, test Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD s ekskluzivnim fotkama i videom očekujte na našem portalu idući tjedan.

Alcatel ONE TOUCH EVO 8 HD

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.