Alcatel-Lucent i RECRO-NET konferencija – lokalni partner s globalnim dosegom

Fotografija članka: Alcatel-Lucent i RECRO-NET konferencija – lokalni partner s globalnim dosegom

Alcatel-Lucent je poznat širom svijeta kao pouzdan partner pružateljima usluga, velikim tvrtkama, strateškim industrijama i državnim tijelima i institucijama. Lider je u mobilnim, fiksnim, IP  i optičkim tehnologijama, te pionir u uvođenju novih aplikacija i usluga. Bell Labs, jedan od vodećih svjetskih centara za istraživanje i inovacije u komunikacijskim tehnologijama sastavni  je dio Alcatel-Lucenta. Kao jedna od najiskusnijih  globalnih organizacija u industriji i s poslovanjem u više od 130 zemalja svijeta, Alcatel-Lucent je lokalni partner sa globalnim dosegom.

S druge strane, hrvatski sistem integrator RECRO-NET je 2011. godine postao službeni Alcatel-Lucent partner i predstavnik u Hrvatskoj u segmentu transmisijskih i IP rješenja. RECRO-NET kao tržišni lider u inovacijama kontinuirano stvara nove vrijednosti za svoje korisnike, vlasnike, zaposlenike, partnere i društvo u cjelini pa je partnerstvo s Alcatel-Lucentom logičan i evolucijski korak u razvoju poslovanja. I naš Racunalo.com portal uspješno surađuje s RECRO-NETom u promociji njihovog poslovanja.

Saznajemo kako će viziju i ciljeve partnerstva, kao i prednosti rješenja koja Alcatel-Lucent može ponuditi ovom tržištu predstaviti čelni ljudi tvrtke Alcatel-Lucent za SEE poslovanje.

Alcatel-Lucent rješenja za pružatelje usluga bazirana su na konceptu High Leverage Network™ (HLN) . Ova skalabilna arhitektura donosi niz mogućnosti optimiziranja postojećih i stvaranja novih vrijednosti.

Alcatel-Lucent rješenja za strateške industrije (transport, energija, javni sektor) pružaju cijeli niz komunikacijskih, informacijskih, mobilnih i video rješenja  integriranih u pouzdanu, brzu, višenamjensku mrežu. Uz centralizirano upravljanje operacijama ovakva su  mrežna rješenja fleksibilna, pouzdana i sigurna.

Konferencija će se održati u utorak, 10. svibnja 2011. godine u hotelu The Regent Esplanade, s početkom u 9:00 sati. Rezervirajte mjesto u svome kalendaru već danas i prijavite se na konferenciju .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.