Alcatel i Lana Jurčević realizirali prvu 360° VR kampanju u Hrvatskoj

Fotografija članka: Alcatel i Lana Jurčević realizirali prvu 360° VR kampanju u Hrvatskoj

Kada u istoj kombinaciji spomenete Alcatel, Lanu Jurčević i 360° Provideo-m , tada dobijete najavni video u punih 360 stupnjeva, a koji možete vidjeti na Facebooku.

Oglas

Alcatel je prvi u Hrvatskoj iskoristio ovu priliku i u suradnji s Lanom Jurčević i 360° Provideo-m pomoću Facebook VR opcije – prikazao fotografiju u 360 stupnjeva sa snimanja novog spota.

Fotografije na Facebook-u su se promijenile i postale još bolje, jer je popularna društvena mreža pokrenula opciju koja korisnicima omogućuje dijeljenje i prikazivanje slika snimljenih pod kutom od 360 stupnjeva. Nova funkcija omogućuje korisnicima gledanje fotografija iz drugog kuta, jednostavno rotirajući fotografiju prstom, mišem ili okretanjem mobilnog telefona.

Alcatel je prvi u Hrvatskoj uz podršku Andreje Majer, direktorice marketinga za centralno istočnu Europu, i među prvima u EU, objavio FB VR fotografiju sa snimanja novog spota Lane Jurčević koji ćemo moći vidjeti uskoro.

Fotografiju  pogledajte na .

Također,  na službenoj Lane Jurčević možete pogledati i prvi objavljeni video 360° “behind the scenes“ sa snimanja spota.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.