Akcijske kamere i memorijske kartice ponovo osjetno snižene na TomTop webshopu

Fotografija članka: Akcijske kamere i memorijske kartice ponovo osjetno snižene na TomTop webshopu

Sportske akcijske kamere su danas nešto što si može priuštiti baš svatko. Cijene im se kreću već od 19,99$, a vidimo kako im je cijena ponovo snižena na TomTop webshopu.

Oglas

Pretražujući tražili smo povoljne akcijske kamere a koje si može priuštiti svatko. Pronašli smo nekoliko jeftinih modela (za koje ste nas i sami pitali), a s obzirom da vam za njih treba i microSD memorijska kartica koja nije uključena u cijenu kamere, pronašli smo i SanDisk memorijske kartice (16 GB, 32 GB, 64 GB) po vrlo povoljnim cijenama (pogotovo ova najveća).

Najjeftinija akcijska sportska kamera koju smo pronašli je po 19,99$ i ona je po cijeni zaista pristupačna svima. Radi se o kameri sa senzorom od 12 MP koja može snimati FHD video (1080p). Spomenimo i kako je širokokutna (140 stupnjeva) i podržava “anti-shaking” funkciju kako bi snimka bila što stabilnija, te straga ima LCD ekran od 2 inča.

U kompletu s kamerom ćete dobti i vodootporno kućište, kao i pregršt nosača i dodataka, a spomenut ćemo i kako je baterija kapaciteta 900 mAh. Isto tako, u kameri možete odraditi i razna podešavanja kvalitete slike. Inače dolazi u više boja, a sve vam detaljno piše na gdje je možete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 19,99$.

Slijedeća u ponudi je V3 4K kamera koja je osjetno kvalitetnija i skuplja, ali nam se čini kao isplativiji izbor zbog boljeg odnosa uloženog i dobivenog. Kamera može snimiti 4K video u 30 sličica u sekundi zahvaljujući CMOS senzoru od 16 MP (Sony IMX179), a također ima i ugrađeni 4x zoom i široki kut od 170 stupnjeva, a radi na Allwinner V3 čipsetu).

Spomenimo i kako podržava Wi-Fi, a sa stražnje je strane LCD ekran od 2 inča. Naravno, i ova kamera dolazi u kompletu s vodootpornim kućištem, a može snimati u MP4 formatu (H.264 kompresija). Inače, podržava memorijske kartice do 64 GB i ako nas pitate, ova bi kamera bila bolji izbor od prethodne jer nudi puno više, a cijena joj je snižena na samo 27,99$. Također je možete pronaći u prodaji na .

I na kraju, pronašli smo i akcijsku prodaju originalnih SanDisk memorijskih kartica po osjetno sniženim cijenama. U ponudi su u tri inačice od 16 GB, 32 GB i 64 GB, a najviše se isplati kupiti ovu najveću i ona će se odlično uklopiti u V3 4K kameru koja i podržava memorijske kartice do 64 GB.

S obzirom na cijenu od 18,59$ (64 GB) prodaja brzo ide, pa preporučujemo da svoj primjerak memorijske kartice rezervirate na . Naravno, ovu memorijsku karticu možete koristiti i za druge uređaje kao što su smartfoni, tableti i digitalni fotoaparati.

Svakako preporučujemo pregledajte ove ponude na linkovima iznad, vjerujemo kako će vam se svidjeti. I mi smo već nešto naručili :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.