Akcijska sportska kamera 1080p rezolucije i vrlo niske cijene na TomTop webshopu

Fotografija članka: Akcijska sportska kamera 1080p rezolucije i vrlo niske cijene na TomTop webshopu

Ova akcijska sportska kamera može snimati u FHD rezoluciji, a dolazi s pregršt dodataka, kao i s vodootpornim kućištem. Pronašli smo je po sniženoj cijeni na TopTop webshopu.

Oglas

Akcijske kamere su danas nešto što si svatko može priuštiti. Vrlo su solidnih karakteristika, s pregršt dodataka i privlačne cijene, tako da praktički nemate izgovora ne nabaviti je. Ovu cjenovno povoljnu akcijsku sportsku kameru s vrlo zanimljivim karakteristikama smo pronašli na , gdje je u tijeku promotivna prodaja po osjetnije sniženoj cijeni.

Kao što i sami možete pročitati na webshopu, kamera radi na Sunplus 1521 čipu, a ugrađen je GC1034 senzor od 12 MP koji je širokokutni od 140 stupnjeva, te podržava 4x digitalni zoom. Isto tako, u kompletu s kamerom dolazi i vodootporno kućište s kojim možete snimati pod vodom do dubine od čak 30 metara.

Sve postavke možete kontrolirati preko 2 inčnog LCD ekrana smještenog sa stražnje strane kamere. Naravno, osim snimanja videa u FHD rezoluciji (1080p) možete snimati i fotografije u 12 MP. Zgodno je što ćete u cijeni same kamere dobiti i pregršt nosača koje možete iskoristiti u raznim uvjetima, kao što su oni za bicikl ili kacigu.

Kamera je vrlo malih dimenzija, samo 59 x 24 x 41 milimetar, te je teška tek 51 gram. Ugrađena je baterija od 900 mAH, a podržava microSD memorijske kartice do 32 GB. Isto tako, dolazi u četiri boje – crna, bijela, plava i žuta.

Ova se akcijska sportska kamera nalazi na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od samo 19,27$, a koliko vidimo cijena joj je snižena do 21. prosinca. Što drugo reći nego – iskoristite priliku… :)

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.