Airbus polijeće sa Ciscovim sustavom Objedinjenih komunikacija

Racunalo.com foto

Airbus je ovom implementacijom prešao s konvencionalnog PBX sustava na potpuno IP temeljen telefonijski sustav, s 30000 priključaka u Francuskoj i 10 000 priključaka u Velikoj Britaniji. Airbus će koristiti Ciscov Unified Communications Manager softver za obradu poziva na svim lokacijama. Ugovor o implementaciji i upravljanju Airbusovim IP komunikacijskim sustavom na razdoblje od pet godina potpisao je 2005. godine operator Orange Business Services, koji na tržište plasira poslovna komunikacijska rješenja i usluge Francuskog Telekoma (France Telecom Group).


Zahvaljujući Ciscovom sustavu objedinjenih komunikacija, Airbus će moći pružiti kvalitetne komunikacijske usluge svim zaposlenicima na različitim lokacijama u Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Orange Business Services je u samo devet mjeseci instalirao centralnu arhitekturu nakon inicijalne konfiguracije i planiranja. Svakodnevno je uvedeno do čak 600 telefonskih uređaja, što je još jedna potvrda brzine i jednostavnosti kojom se Ciscov sustav objedinjenih komunikacija može implementirati.“Učinkoviti komunikacijski sustavi koji potiču bolju suradnju među zaposlenicima i povećavaju učinkovitost tvrtke bitan su faktor koji nam pomaže da odgovorimo na sve veće potrebe naših korisnika”, izjavio je Robert Louge, voditelj informatičkih projekata u tvrtki Airbus. “Uz pomoć rješenja tvrtke Cisco poboljšali smo komunikacije i smanjili troškove zahvaljujući jednostavnijoj komunikacijskoj infrastrukturi te na brz i jednostavan način prešli na IP baziranu platformu objedinjenih komunikacija.”


Chris Dedicoat, predsjednik u tvrtki Cisco zadužen za europska tržišta, rekao je: “Isporuka 12-milijuntog Unified IP telefona potvrđuje brzinu uvođenja Ciscovog sustava objedinjenih komunikacija kao i prednosti koje on donosi našim korisnicima. Implementirani sustav pomoći će Airbusu da podmiri sve svoje komunikacijske potrebe kao tvrtka koja očekuje daljnji rast poslovanja, te smanji troškove i učvrsti suradnju među zaposlenicima, što će povećati njihovu produktivnost.”

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.