Ainol Novo 10 Captain – jeftini tablet s ekranom od 1200p, košta nevjerojatnih 213$

Fotografija članka: Ainol Novo 10 Captain – jeftini tablet s ekranom od 1200p, košta nevjerojatnih 213$

Svi volite tablete, u to ne sumnjamo, a pogotovo kada im je cijena spuštena do poda. Jedan koji vam daje odličan odnos cijene i kvalitete je Ainol Novo 10 Captain.

Oglas

Ono što ovaj model izdvaja od konkurencije, osim bolesno niske cijene, je i Full HD ekran koji prikazuje rezoluciju od 1200p (1920×1200, ili 16:10). Kineski proizvođač Ainol se poprilično potrudio kako bi 10 inčni ekran ovako velike rezolucije ubacio u ovo kućište.

Naravno, za to treba i odgovarajući procesor kako ran na tabletu ne bi “štekao”. Za to se brine 4-jezgreni ATM 7029 procesor kojii radi na 1,5 GHz. Oni koji bolje poznaju Ainol tablete, vidjet će veliku sličnost s modelom Novo Hero II, iako neke razlike postoje.

Zanimljivo, Novo 10 Captain još nije na tržištu, no očekuje se svaki tren. Trebao bi se pojavit u inačicama s 8GB i 16GB, ovaj drugi bi trebao koštati 260$. Spomenimo kako je ugrađena Mali 400 grafička kartica, 1GB RAM-a, dok je baterija od čak 10.000 mAh.

Tu je i microSD memorijsko proširenje, mini USB ulaz te HDMI video izlaz. Sa stražnje se strane nalazi kamera od 2 mega piksela, a sprijeda je standardna VGA kamera. Podržava WiFi i Bluetooth, a dizajnerski je prilično jednostavan, ili bolje rečeno – potpuno kockasto crn.

Malo smo se “raspištoljili” tako da vam donosimo čak tri videa koji prikazuju osnovne funkcije i rad s Ainol Novo 10 (ali sličnim Hero) tabletom. Cijenu smo rekli – samo 213$. Za detalje i gdje kupiti najpametnije je da posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.