AGM X2 će biti službeno predstavljen 16. kolovoza, jači od najjačih!

Fotografija članka: AGM X2 će biti službeno predstavljen 16. kolovoza, jači od najjačih!

Novo ime na tržištu pametnih telefona je AGM X2. Kako bi se ono reklo – prvo pa muško, jer se radi o uređaju koji će biti jači od top smartfona najpoznatijih kompanija. Je li to moguće?

Oglas

Ovo “prepucavanje” top smartfona pomalo nas podsjeća na natjecanje proizvođača u automobilskoj industriji – tko će napraviti najbrži serijski automobil. Slično se događa i na području pametnih telefona gdje se u vrlo kratkom vremenu pojavilo nekoliko top modela. No, možda će novi “top topova” biti upravo AGM X2.

Smartfon bi se u službenoj prodaji trebao pojaviti 16. ovog mjeseca i to na lokaciji Shenzhen F518 Creative Parku, pa ako ste u blizini posjetite je. Iako tehničke karakteristike još nisu službeno potvrđene, trebale bi biti maestralne. Za početak ćemo reći kako će biti vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP68 certifikatom, a bit će i otporan na udarce, vibracije i padove u skladu s vojnim MIL-STD-810G standardom.

I pazite sad ovo – Snapdragon 835, 8 GB RAM-a, 256 GB interne memorije, te mega- bateriju od 10000 mAh. Ovo sve zvuči maestralno, no tamo gdje veina “kineza” pada su kamere. Hoće li novi AGM X2 moći konkurirati najboljima, saznat ćemo 18. kolovoza, kada je najavljena i službena premijera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.