Age of Empires uskoro u 4K rezoluciji

Fotografija članka: Age of Empires uskoro u 4K rezoluciji

Microsoft se odlučio preraditi ovaj klasični RTS kako bi radio u 4K rezoluciji na modernim ekranima. Nova verzija zvat će se Age of Empires: Definitive Edition.

Oglas

Microsoft je predstavio Age of Empires: Definitive Edition, preradu povijesnog naslova Ensemble Studia koji je osvojio srca mnogih koji su osvajali teritorije u ovom kultnom naslovu.

Grafika i zvuk svakako će biti poboljšani uvođenjem podrške za 4K, vizualni će dio imati više detalja i zvuk je remasteriran. To nije sve, dodane su i funkcionalna poboljšanja. Age of Empires: Definitive Edition ima novu priču, dostupan je multiplayer (igranje za više igrača) preko Xbox Live-a te su dostupne nove razine za zumiranje kako ne biste morali pomicati mišem lijevo desno da kontrolirate borbe većih razmjera.

Microsoft će ponuditi beta-testiranje Definitve Editiona prije izlaska kasnije u 2017-oj. A više vijesti ćemo doznati u drugoj polovici kolovoza. Je li ovo samo još jedan Microsoftov pokušaj da oživi kultnu franšizu ili će Age of Empires ponovno igrati i staro i mlado? To ćemo tek vidjeti…

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.