Advent u Zagrebu – donosimo prve ekskluzivne fotke i video

Fotografija članka: Advent u Zagrebu – donosimo prve ekskluzivne fotke i video

Od danas kreće advent, po mnogima i najljepši dio godine kada smo nekako najradosniji, najveseliji i mislimo samo na one lijepe stvari. Donosimo ekskluzivne fotografije i video sa zagrebačkog Ledenog parka na Tomislavcu.

Oglas

I ove će godine turistička ponuda u adventsko vrijeme, za Božić i Novu 2017. godinu biti izuzetno bogata. Bili smo prošle godine i uživali, a puno toga možete vidjeti i na službenim stranicama na adresi . Tu ćete pronaći puno korisnih podataka o Adventu u Zagrebu koji traje od 26. studenog ove godine do čak 08. siječnja 2017. godine.

Više je lokacija na kojima možete uživati u zagrebačkom adventu, a kojeg svake godine posjećuje sve više turista koji nerijetko dolaze iz dalekih krajeva. Vjerojatno je najljepši Ledeni park na Trgu kralja Tomislava, ispred Glavnog kolodvora, a koji vas i ove godine dočekuje bogatom ponudom u hrani, piću, glazbi i zabavi. Kažu kako je ovo vjerojatno najveće i najljepše klizalište u ovom dijelu Europe. Vjerujemo da je tako, bili smo danas i vidjeli kako je lijep… :)

Blizu je i Zrinjevac koji će također u adventsko vrijeme biti prepun zabave, a na Europskom trgu je zabava više orijentirana onima koji vole i zaplesati uz dance, hip-hop i druge moderne ritmove. Ne trebamo posebno spominjati advent na glavnom zagrebačkom Trgu bana Jelačića koji će zasigurno u sve ove dane biti prepun.

I ove vas godine očekuje “fuliranje” ispod uspinjače, žive božićne jaslice kod zagrebačke katedrale, kao i neizostavni božićni sajam s prebogatom ponudom. Zagreb je dobio još jednu adventsku atrakciju – Božićnu bajku u tunelu ispričanu zaista drugačije. 3D instalacije na stropu, birana glazba u veličanstvenoj akustici prostora i video projekcije stvaraju zaista vrhunsku atmosferu.

Snimili smo i mali foto album. Ako se pitate čime, ovo je snimio , kojeg smo testirali…

Očekuju vas zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… dovoljno je samo prepustiti se uživanju! Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!

Vrijedi doći na … :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.