Advent u Zagrebu – dođite u Ledeni park na Trgu kralja Tomislava!

Fotografija članka: Advent u Zagrebu – dođite u Ledeni park na Trgu kralja Tomislava!

Današnji radni dan ćemo u 23 sata u noći završiti nečim sasvim drugačijim – Adventom u Zagrebu. Zimski blagdanski ugođaj koji morate osjetiti, ne online nego uživo! Imamo video!

Oglas

Istina, ovo nije nikakva ICT tema, ali je itekako vezana za tehnologiju. Kako? Pa, novo i nevjerojatno lijepo klizalište na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu treba iskoristiti – fotkajte ga, kližite se, snimajte selfie ili video, posjetite Facebook i službene stranice Adventa u Zagrebu, ovo je doživljaj koji jednostavno ne smijete propustiti. Jedan od najljepših zagrebačkih parkova ovih dana će vam ispričati pravu zimsku bajku na ledu… eh, samo kada bi još pao i snijeg… :)

No, leda ima dovoljno za sve. Od 5. prosinca do 18. siječnja, trajat će ovaj fantastični zimski ugođaj. Kližite se, uživajte u sjajnom i neponovljivom ugođaju, probajte kuhano vino, sladite se čvarcima, šurlicama, fritulama, izvrsnim kobasicama, domaćim paštetama, slasnim sendvičima, vaflima i štruklima po pristupačnim cijenama.

Inače, ovo nije ništa novo. Ako se vratimo u povijest, još je na Badnjak 1874. godine na Mažuranićevom trgu otvoreno prvo gradsko klizalište. Kako u to vrijeme nije bilo plinske rasvjete klizalište je bilo osvijetljeno s više od 300 petrolejskih svjetiljki, dok su klizači nosili fenjere sa svijećom.

Danas u ovo moderno vrijeme sve je osvijetljeno raznobojnom rasvjetom, temperatura je “radna”, negdje oko nule, samo vam treba malo dobre volje, osmijeh na licu i dobro društvo, u trenu ćete se utopiti u razigranu bajku prepuno živih boja i ugodnih mirisa.

Ako se pitate koliko košta klizanje, cijene su zaista pristupačne za svakoga – za djecu je besplatno, najam klizaljki je 10, a klizanje 20 kuna. Na ledu i svježem zimskom zraku možete uživati svaki dan od 9:00 do 23:00 sata.

Više informacija o klizalištu potražite na , a svakako posjetite i Adventa u Zagrebu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.