Advanced Technology Days – deveta runda još jedne tehnološke konferencije

Fotografija članka: Advanced Technology Days – deveta runda još jedne tehnološke konferencije

Danas i sutra u zagrebačkom Hypo centru održava se 9. Advanced Technology Days, kojferencija koju organizira Microsoft Hrvatska.

Oglas

Kao i svake godine donosi pregršt predavanja, proizvoda i prezentacija. Kako kažu organizatori, ove su godine totalno krcati sadržajem tako da je Advanced Technology Days jednostavno s jednog produžena na dva dana! Tako ove godine ATD konferencija traje dva dana i time postaje najvećom tehnološkom konferencijom u Zagrebu.

Na samom otvaranju konferencije očekuje se uvodna riječ vrhunskih Microsoftovih stručnjaka – Tomislava Tipurića, Draška Ivaniševića, Marina Frankovića, Ivana Karduma, Igora Pavlekovića i Domagoja Pavlešića, vjerojatno ih većinu znate i sami.

Ukupno će se održati 40 predavanja raspoređena u 4 paralelna smjera, a u kojima će biti riječi o svim Microsoft tehnološkim novitetima, sa naglaskom na Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Visual Studio 2013, SQL Server 2014 i novosti u Windows Azureu.

Kao i svake godine Advanced Technology Days okuplja najveća imena hrvatske IT scene, pa ćete tako moći sudjelovati na predavanjima Brune Kovačića, Andreja Radingera i brojnih drugih poznatih imena hrvatskog IT-a vezanih uz Microsoftove tehnologije.

Osim samih predavanja na kojima se očekuje velik broj IT profesionalaca, razvojnih inženjera i drugih stručnjaka iz informatičkog svijeta, ove će se godine održati i prvi ATD party – večeras u prostorima Green Gold Cluba.

Više informacija o Advanced Technology Days konferenciji potražite u našem .

Advanced Technology Days

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.