Adobe predstavio Digital Viewer tehnologiju za tisak

Fotografija članka: Adobe predstavio Digital Viewer tehnologiju za tisak

U stvari, nova platforma je Adobe InDesign CS5 pomoćni paket s nekim dodacima koji omogućavaju uključivanje sadržaja u elektronske magazine.
Tehnologija Digital Publishing Platform već je dala prve praktične rezultate – aplikaciju Wired za lako čitanje vijesti s weba za ipad. Zanimljivo je da je prva inačica Wired  osnovana uz pomoć tehnologije Adobe AIR, te unatoč toj činjenici Digital Publishing Platform nova tehnologija omogućuju dostavu sadržaja na druge platforme, uključujući i druge tablete i smartphones.

Provjeriti ovaj kratki video da vidite inačicu interaktivne WIRED aplikacije kreirana za Apple ipad pomoću Adobe dizajn alata.

 

Što se tiče alata, to je  izgleda kompajler za objectivni C jezik s posebnim sustavom temeljenim na XML za spremanje velikih slikovnih datoteka. S privlačnim, interaktivnim značajkama WIRED Reader omogućujući čitateljima dodatno iskustvo sa video sadržajima, zakretanje slike za 360 stupnjeva i sadržaja u vertikalni i horizontalni prikaz. Na taj način nova Adobe tehnologija izgleda izuzetno atraktivno rješenje za časopise. Mnogi korisnici ipada već su izrazili želju da i drugi magazini počnu objavljivati njihove elektroničke verzije u istom obliku, pa je vjerojatno da tehnologija Digital Publishing Platform-based sustavi koji koriste izgled Adobe InDesign CS5 dobivaju veliku popularnost.

Želite li više  naučiti o Adobe digitalna platforma za objavljivanje časopisa, e-knjiga i novina kliknite .

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.