Adobe objavio Photoshop Elements 7 i Premiere Elements 7

Fotografija članka: Adobe objavio Photoshop Elements 7 i Premiere Elements 7

Photoshop Elements 7 i Premiere Elements 7 mogu se kupiti zasebno ili u jednom paketu, a integracija između ta dva softvera omogućava trenutni pristup do najboljih alata za obradu fotografija i video snimki kojima se mogu kreirati prezentacije slika s filmskim efektima, dramatični efekti sa zaustavljenim slikama i ostale jedinstvene kreacije. Photoshop Elements 7 omogućava brzo i lako organiziranje, uređivanje, kreiranje i razmjenu zadivljujućih slika oslanjajući se na snagu uređivanja Photoshop-a, standarda za profesionalno uređivanje fotografija. Premiere Elements 7 donosi mogućnosti za izradu filmova koje se lako koriste tako da korisnici mogu u nekoliko minuta kreirati vlastiti film, a istovremeno donose i proširene i dodatne mogućnosti za uređivanje.
Po prvi puta, korisnici softvera Photoshop Elements 7 i Premiere Elements 7 imaju mogućnost prijavljivanja za jednogodišnje članstvo na Photoshop.com, te tako proširuju mogućnosti softvera korisnim predlošcima i kreativnim lekcijama koje će im se redovno slati. Ostale koristi su: automatske on-line sigurnosne kopije i pohrana fotografija i video snimki, pristup fotografijama i videima od gotovo bilo gdje te interaktivne mogućnosti razmjenjivanja uspomena i dojmova s drugima.
„Naši korisnici provode sve više vremena on-line i želimo im pomoći da ostanu povezani s njihovim omiljenim ljudima i uspomenama. A članstvom na Photoshop.com-u njihove fotografije i video snimke postaju dostupne gotovo svugdje.“ Rekao je Doug Mick, predsjednik i generalni manager odjela Consumer and Hosted Solutions u Adobeu.

Snažni no jednostavni za uporabu trikovi za uređivanje kojima se od običnih fotografija rade izuzetne
Adobe Photoshop Elements 7 kombinira moć i jednostavnost u uređivanju fotografija. Smart Brush omogućava korisnicima primjenu nevjerojatnih efekata točno tamo gdje žele u samo jednom potezu. Scene Cleaner zasnovan na Adobeovoj inovativnoj Photomerge® tehnologiji, stvara idealnu fotografiju tako da korisniku omogućava da jednostavnu ukloni neželjene objekte, kao što su na primjer turisti na slici s odmora, a koja bi bez njih izgledala ljepše.

Filmovi ulašteni za par minuta, pomoću alata za napredno uređivanje
Premiere Elements 7 omogućavaju ljudima da smai proizvedu svoj „blockbuster“ film bez ikakvog prethodnog iskustva. Softver će inteligentno proanalizirati svaki isječak filma (uključujući i one koji koriste novi AVCHD format) po pitanju kvalitete, broja lica, zvuka i raznih drugih aspekata. Postavljanjem Smart Tags omogućuje se pronalazak najboljih isječaka za par sekundi. Novi Instant Movie će kreirati filmove profesionalnog izgleda tako da se željena tema jednostavno „dovuče i ispusti“ na seriju video isječaka. Videomerge pomoću efekta „zelenog ekrana“ omogućava postavljanje odabranih scena u bilo koju drugu scenu bez ikakvih ranijih znanja i vještina o uređivanju videa.

Novo članstvo na Photoshop.com inspiracija je korisnicima da postanu kreativni i ostanu povezani
članstvom na Photoshop.com-u korisnici mogu još više unaprijediti svoju kreativnost, a postoje dva nivoa članstva: Basic i Plus. Za one koji žele svježe ideje za kreativne projekte, koje će im biti poslane direktno na ekran njihovog računala, postoji opcija kupnje godišnje pretplate za Photoshop.com Plus, koja jamči da će im redovno dolaziti nove inspiracije u obliku novih lekcija, sezonske grafike, tematskih predložaka i još mnogo toga. Povrh toga, Photoshop.com Plus članstvo daje i pravo na pohranu 20 GB sadržaja – što je dovoljno za 15.000 fotografija, četiri sata video snimki u DVD kvaliteti ili za kombinaciju jednog ili drugog. članstvo znači i to da su uspomene zaštićene od kvara na računalu ili elementarnih katastrofa, te da je moguć on-line pristup s gotovo bilo kojeg mjesta, što je omogućeno putem osobnog accounta vezanog za softver. članstvo u Photoshop.com Basic stoji besplatno na raspolaganju korisnicima i uključuje 5 GB za pohranu – do 3.500 fotografija ili jedan sat videa DVD kvalitete, pristup do fotografija s bilo kojeg mjesta, te osnovni komplet predložaka, ideja i lekcija.

članovi Photoshop.com-a mogu također upisati fotografije direktno s mobilnog telefona. Dodatak Photoshop.com Mobile beta, bogate Adobe Flash® mobilne aplikacije, nudi korisnicima mobitela opremljenih kamerama najjednostavniji način da upišu slike, da ih dijele s drugima i da im pristupaju preko njihovog Photoshop.com accounta. Photoshop.com Mobile na telefonu radi kao pozadinska aplikacija, što znači da ljudi i tijekom prijenosa slika na Photoshop.com, mogu voditi razgovore, snimati fotografije i slati e-poštu. Za detalje o pristupu na Photoshop.com Mobile, te za popis telefona koji mogu koristiti tu mogućnost, posjetite .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.