Adobe objavio financijske rezultate za prvi kvartal 2009

Racunalo.com foto

 Adobe objavio financijske rezultate za prvi kvartal 2009

U prvom kvartalu Adobeove fiskalne godine ostvaren je prihod od 786,4 milijuna USD, što je za 11,68  posto manje u odnosu na prihod ostvaren u prvom kvartalu fiskalne 2008 godine koji je iznosio 890,4 milijuna USD i smanjenje od 14,08 posto u usporedbi s prihodom ostvarenim u četvrtom kvartalu 2008. godine koji je iznosio 915,3 milijuna USD.

„S obzirom na tešku ekonomsku situaciju koja nas okružuje, zadovoljni smo s činjenicom da smo uspjeli upravljati troškovima tako da smo u prvom kvartalu ostvarili solidne rezultate. Vjerujemo da su glavni trendovi na tržištu koji utječu na naše poslovanje ostali nepromijenjeni te ćemo se i dalje fokusirati na inovacije i investiranje u nove poslove kako bismo povećali stratešku vrijednost koju osiguravamo našim korisnicima“, izjavio je Shantanu Narayen predsjednik Adobea.

Očekuje se da će u drugom kvartalu fiskalne 2009. godine biti ostvareni prihodi u rasponu između 675 milijuna USD i 725 milijuna USD.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.