Adobe objavio Creative Suite 5, uključujući Photoshop i Flash Catalyst CS5

Fotografija članka: Adobe objavio Creative Suite 5, uključujući Photoshop i Flash Catalyst CS5

Ovaj skup koordiniranih programa, popularno zvana Adobe CS5, uključuje nove inačice od 14 proizvoda i pripadne aplikacije te potpuno novi interaktivni Web dizajn proizvoda. CS5 također dopušta stvaranje sadržaja i aplikacije za velik dio unaprijed očekivanog Flash Playera i Adobe AIR 10,1 2, sve optimizirano za visoke performanse za pametne telefone, tablete, netbooks, smartbooks i ostalu potrošačku elektroniku. Osim toga, korisnici mogu izgraditi AIR aplikacije pomoću novog Packager za iPhone alata za pregled, komponente Flash Professional CS5, koja se može staviti na iPhone i ipad.  U buduće se planira podrška za Android, BlackBerry i Palm webOS.

 
CS5 ima više od 250 novih značajki koje su integrirane u cijeloj Master Collection. Adobe CS5 proizvodi integriraju s Adobe’s New CS Live, set od pet mrežnih usluga koje proširuju ključne aspekte kreativnog rada. CS Live on-line usluge su besplatne za sada, a uključuju: Adobe BrowserLab, Adobe CS pregled, Acrobat.com, Adobe Story, i  SiteCatalyst NetAverages iz Omniture.

Creative Suite 5 također uvodi Adobe Flash Catalyst CS5 , novi dizajnerski alat koji omogućuje stvaranje sučelja web aplikacija bez pisanja koda.  Koristeći Flash Catalyst CS5, dizajneri će jednostavnije dodati interaktivne Flash sadržaja u web-stranice i aplikacija, pretvarajući Adobe Photoshop i Adobe Illustrator u umjetnička djela. 
Poboljšana je obrada i renderiranje tako da urednici mogu raditi na velikim, složenim projektima bez odgađanja. Ključ ovog poboljšanja je GPU ubrzavanje i puna iskoristivost procesorske jezgre. Premiere Pro i aplikacije zahtijevaju OS X 10.5.7 ili OS X 10.6.3 za GPU-ubrzani performanse.

Jedan od najvažnijih vizualnih novih značajki Adobe Photoshop CS5 je Content-Aware ispune što možete pogledati na video prilogu.

 

Adobe Creative Suite 5 proizvodi očekuju sa na policama u sljedećih 30 dana.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.